Position: sygdoms > 3 >

eftervirkninger af kræft i skjoldbruskkirtlen kirurgi

   For nogle mennesker med kræft i skjoldbruskkirtlen , skal kirurgi udføres for at fjerne nogle af eller alle de kirtel . Som de fleste operationer , vil de fleste mennesker ønsker at vide , hvad forvente efter sådan en procedure

Tidsramme


Recovery tid er meget hurtig efter en thyroidektomi . I de fleste tilfælde er folk i stand til at genoptage normale aktiviteter efter kun en dag eller to af hvile .

Effects


Det er vigtigt, at en person tager thyroid medicin og motion efter operation . En almindelig eftervirkning er at sætte på en masse vægt .

Care


Ud over at tage skjoldbruskkirtel medicin , vil patienten også nødt til at sørge for, masker holdes ordentligt rengjort og klædt på. Hvis området ikke er korrekt passet , er det muligt at få en infektion .

Side Effects

Almindelige bivirkninger af thyroideaoperation omfatter smerter på operationsstedet og lejlighedsvis hævelse . I alvorlige situationer kan patienten opleve problemer med at tale eller synke , men disse symptomer sædvanligvis klare op snart under retableringen.

Advarsel

I nogle situationer vil væskeansamling op omkring operationsstedet. Hvis dette sker , vil det være nødvendigt for lægen at dræne det overskydende væske .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------