Position: sygdoms > 3 >

guld behandling for kræft

   Til stor håber alle de berørte med kræft ( eller som har en elsket en smittet med kræft ) , er en videnskab arbejder konstant på nye og bedre metoder til behandling af denne forfærdelige sygdom . En mere lovende alternativ behandling består i at bruge guld mikropartikler at ødelægge kræftceller uden at beskadige det omkringliggende væv

Cancer


Kræft er en generel betegnelse for en eventuel vækst af maligne celler til stede i en struktur af kroppen . Mens de symptomer på kræft kan variere afhængigt af , hvor det stammer fra, almindelige symptomer er til stede med de fleste typer af kræft . Disse omfatter kulderystelser , feber , almen utilpashed , nattesved og tab af appetit .

konventionelle kræftbehandling


Der findes tre alment accepterede metoder til bekæmpelse af kræft til rådighed i dag . Den første er kirurgi , der anvendes til punktafgifter den inficerede tumor eller orgel , der indeholder en lokal vækst af kræft . Det andet er kemoterapi , hvor små doser af giftige kemikalier der bruges til at ukritisk ødelægge kræft ( og nogle ikke-kræft ) celler . Den sidste metode er strålebehandling , som består af implantation af små genstande , som indeholder radioaktive materiale i cancervævet , bruges til at fjerne kræftcellerne evne til at formere sig.

Guld behandling Teori


Ifølge en artikel offentliggjort af University of California San Francisco , er guld nanopartikler blive betragtet som en potentielt levedygtige metode til behandling af kræft . Den grundlæggende teknik, der anvendes , er at injicere dem ind i kroppen , binder dem med kræftceller derefter overophedning partiklerne . Ideelt set ville det medføre døden for kræftcellerne uden at dræbe nogen tilstødende normale væv .

bindende procedure

Guldet nanopartikler er tvunget til at binde kun med kræftceller på grund af forskerens udnyttelse af det faktum , at kræftceller producerer en protein, som kaldes epidermal vækstfaktor receptor ( EGFR ) til en langt højere grad end raske celler . Gennem engineering partiklerne med et stof kaldet anti-EGFR , partiklerne er trukket lige til kræftceller , meget som magneter for at modsætte polaritet er trukket sammen .

Overvejelser

Forskning på denne teknologi som foregår både på University of California San Francisco og Georgia Institute of Technology . For så vidt angår cost-benefit- forholdet er bekymret , mængden af guld nanopartikler er værd meget mere end et par kroner, hvilket gør det til en sund investering i retning af potentielle fremtidige håb om helbredelse af kræft uden mulighed for bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------