Position: sygdoms > 3 >

de bedste naturlige helbredelsesmetoder for knoglekræft

   Bone kræft kan begynde i alle knogler i kroppen , men det rammer oftest de lange knogler i arme og ben . Thethree typer af knoglekræft , udmærker sig ved den celle, hvor kræften påbegyndes, osteosarkom , Chondrosarcoma og Ewings sarkom . Ifølge Mayo Clinic , som regel behandling indebærer en kombination af kirurgi , kemoterapi og strålebehandling. Men nogle mener, naturmedicin kan hjælpe

Aloe Vera


Aloe Vera har været anvendt som et helbredende middel i hundreder af år . For nylig har forskerne konstateret, at aloe vera kan have mulighed for at stoppe kræft celler, når kemoterapi ikke virker , ifølge forskere på Natural Cancer Solutions . Desuden, når aloe vera er kombineret med kræft drab narkotika, er kombinationen menes at fungere bedre end nogen behandling alene . Aloe vera kommer i mange former . Ifølge Natural Cancer Solutions , blandingen af aloe vera findes i Aloeride er den mest effektive til at bekæmpe knoglekræft . Dette er fordi det kan stoppe væksten af kræftceller uden at forringe gengivelsen af raske celler .

Calcium , Strontium , magnesium


Bone kræft forårsager knogler i din krop til at blive meget sprødt . Dette øger risikoen for , at dine knogler vil bryde , hvilket medfører at alle former for medicinske problemer, og gør det vanskeligere at bekæmpe knoglekræft . Derfor , når du har knoglekræft , er det bydende nødvendigt at holde dine knogler sunde og stærke . Calcium er den bedste måde at holde dine knogler stærke . En af de nemmeste måder at få masser af calcium er at forbruge masser af mælk . Desuden vil strontium ( naturlig spormineral ) og magnesium bidrager til at styrke dine knogler . Disse tillæg er forholdsvis almindelige og kan findes på de fleste helsekost butikker .

Motion


Øvelse spiller en rolle i forebyggelsen visse kræftformer , ifølge American Cancer Society . Desuden udøver mens du er i behandling for knoglekræft kan have mange fordele . Disse omfatter en bedre dit hjerte og kredsløb , reducere træthed , sænke angst og depression og øge selvværd . Mens motion ikke helbrede kræft , det sætter dig i en bedre position til at bekæmpe det . The American Cancer Society anbefaler, at du overbevise venner og familie til at deltage i med din nye motion rutine . Dette vil give en yderst tiltrængt støtte og gøre hele processen mere fornøjelig . Som altid bør du tale med en læge, før du begynder at træne rutine .

Advarsel

Omkring 1. 300 mennesker dør hvert år fra knoglekræft , ifølge American Cancer Society . Mens mange mennesker tror , at naturmedicin kan hjælpe folk , der lider af knoglekræft , der ikke er noget videnskabeligt bevis for, at disse foranstaltninger helbrede knoglekræft . Derfor er det bydende nødvendigt, at du søger læge , hvis du er diagnosticeret med ben kræft , så du kan veje dine muligheder og foretage en kvalificeret beslutning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------