Position: sygdoms > 3 >

kræftbehandling muligheder for lungehindekræft

   Mesotheliom er en sjælden form for kræft , som påvirker mesothelium , det tynde lag af væv , der dækker de fleste vitale organer . Der er flere behandlingsmuligheder for lungehindekræft , afhængig af din generelle sundhed , hvor kræften er i kroppen , og hvor hurtigt kræft spreder sig . Disse behandlinger kan anvendes alene eller i kombination

strålebehandling


Strålebehandling hjælper hæmme væksten af kræftceller ved at anvende high-energy X-stråler og andre former for stråling til områder, der berøres af lungehindekræft .

Kemoterapi


Brug kemikalier , kemoterapi bremser væksten af og skrumper lungehindekræft . Kemoterapi kan anvendes direkte til kræft , så det ikke påvirker raske celler .

Surgery


Hvis der er fanget tidligt nok , en del af eller hele lungehindekræft kan fjernes operativt fra de berørte væv og organer . Kirurgi kan også anvendes til at behandle sygdomme forårsaget af lungehindekræft, såsom flydende oprustning .

Drug Therapy

Selv om forskning om effektiviteten af medicinsk behandling til behandling af lungehindekræft har ikke været så omfattende som forskning i strålebehandling , kemoterapi og kirurgi , medicin såsom Alimta , Platinol og Vinorelbin er blevet brugt til at målrette og udrydde lungehindekræft .

Immunterapi

En forholdsvis ny tilgang til kræftbehandling , immunterapi manipulerer kroppens eget immunsystem til at bekæmpe lungehindekræft .

Alternative Medicine

Akupunktur , naturlægemidler terapi og andre naturlægemidler også have været brugt til at behandle lungehindekræft.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------