Position: sygdoms > 3 >

offentlige udgifter til brystkræftbehandling

   USA's nye tilfælde af brystkræft er steget omkring 1 procent om året siden 1940 . De samlede omkostninger til smerte og lidelse for den enkelte og deres familier er ramt af brystkræft , kan ikke gives en pris , men den samlede amerikanske offentlige investeringer i behandling og forskning behandlinger for brystkræft er i de milliarder

Du skal bruge: .
Din nøgne bryst .
Mirror .

Hospital Omkostninger


USA Ministeriet for Sundhed og Human Services-data viser, at de samlede amerikanske hospitalsudgifter for brystkræftbehandling var 1 $ . 6 milliarder i 2003 . En stor del af omkostningerne bæres af den offentlige sundhed programmer som Medicare og Medicaid .

Breast Cancer Udbredelse


The American Cancer Society forventes , at der ville være omkring 192. 000 nye tilfælde af brystkræft hos kvinder i 2009 . Selv om langt mindre udbredt , kan brystkræft også strejke mænd . Worldwide , blev omkring 1,3 millioner nye tilfælde af brystkræft forventet i 2007.

finansielle udgifter til behandling


Ifølge American Cancer Society , brystkræft udgjorde for $ 3 . 2 milliarder i Medicare gebyr-for-service kræft betalinger i 2006 . Medicaid , et statsligt forvaltet den offentlige sygesikring program for mennesker med lav indkomst , også opfanger en stor del af udgifter til behandling.

Research Funding

Den voksende erkendelse både nationalt og globalt af brystkræft har ført til betydelige offentlige investeringer i forskning og screening . National Cancer Institute blev grundlagt i 1971 til forskning kræft , og dets første bevilling til forskning i brystkræft var 6. 700 tusind dollars . I 202C NIC 's samlede udgifter til brystkræft var 572 millioner dollars .

Støtte til Screening

Den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse modtager en 202 millioner dollars årlig bevilling for brystkræft og livmoderhalskræft screening .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------