Position: sygdoms > 3 >

økonomisk støtte til alternativ kræftbehandling

   I 202C var der 1. 479. 350 nye tilfælde af kræft , ifølge National Cancer Institute . Udgifterne til kræftbehandling kan være ekstremt dyrt . Ifølge National Cancer Institute , koste kræftbehandling mere end 72 milliarder dollars i 2004 . Desværre for kræft overlevende , er mange alternative behandlinger ikke dækket af en forsikring . Finansiel støtte kan dog stå til rådighed for disse behandlinger

Clinical Trials


Mange hospitaler og universiteter hold kliniske forsøg med alternative kræft behandlinger . For kvalificerede personer , er disse kliniske forsøg generelt gratis eller billigt. National Cancer Institute har en søgbar database over mere end 8. 000 kliniske forsøg i øjeblikket accepterer deltagere . Hvis flybillet er et problem , kan du være i stand til at arrangere en gratis flybillet til et klinisk forsøg igennem en medicinsk transport gruppe , såsom Air Care Alliance .

Visionær Alternativer


Visionært Alternatives , Inc. er en ikke-profit organisation grundlagt i 1998 og baseret i Boca Raton , Florida . Mission Visionary Alternativer er at finde og finansiere aggressive alternativ sundhed behandlinger for personer , der er syge .

Du kan søge om økonomisk hjælp ved blot at besøge webstedet og udfylde et spørgeskema . Du vil også nødt til at levere en kopi af din sidste selvangivelse , forsikring oplysninger , og en fotokopi af et foto -id.

Visionær Alternativer også yder støtte til læger og andet sundhedspersonale til forskning alternative behandlinger .

Cancer Coalition of America


Hvis du i øjeblikket undergår en alternativ behandling , der virker , men kan ikke længere råd til at fortsætte , kan den Cancer Coalition of America kunne hjælpe . Cancer Coalition of America er en nonprofit organisation baseret i Houston , Texas , der giver tilskud til patienter , som ikke længere har råd deres behandling . Webstedet indeholder anvisninger på hvordan man ansøger om et tilskud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------