Position: sygdoms > 3 >

prostatakræft forebyggelsesprogrammer og CDC

   Prostatakræft er en af de mest almindelige kræftformer i USA ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) . Det er den mest almindelige kræftform blandt mænd af alle racer og blandt mænd af Hispanic oprindelse . Forståelse af prostatakræft programmer til forebyggelse af , at CDC understøtter indebærer at få et klart billede af både klinisk forebyggende programmer samt patientuddannelse og beslutningsstøtte

Forebyggelse Programmer


Som en del af sit nationale Omfattende Cancer Control Program har CDC støttet udviklingen af kræft kontrolprogrammer i alle 50 stater , nogle indianske stammer og i U . S. områder . De fleste af disse kræftkontrol programmer adresse prostata kræft som en del af deres overordnede strategi for at forebygge forekomsten af kræft og dødsfald i lokalsamfund gennem tilskyndelse til sund livsstil , fremme af screeninger og tests , medvirken adgang til kvalitet kræft pleje og generel forbedring af livskvaliteten for kræftpatienter .

CDC også sponsorerer forskning at afgøre, hvordan specifikke interventioner og forebyggelsesstrategier påvirke den samlede resultater , og det hjælper spore og forbedre data i den nationale kræftregistre . Disse registre show vigtigt befolkningsudviklingen på tidspunktet for diagnosen , og deling optimalt indsamlede data hjælper læger , så de kan tilpasse , hvordan de skærm og arbejde med andre patienter til at forebygge kræft eller i det mindste identificere det tidligere .

Uddannelse


Prostatakræft forebyggelse , at CDC støtter også falder ind under kategorien af patientuddannelse . Uddanne mænd om sund livsstil for at undgå kræft er en vigtig del af forebyggelsen , samt lærer dem om betydningen af screeninger , læring , når de skulle få screenet for prostatakræft og diskutere måder at lære mere om de stadier af prostatakræft og tilhørende behandling muligheder . CDC har udviklet beslutning vejledninger om prostatakræft screening for både generelle publikum og for specialiserede målgrupper , såsom latinamerikanske og sorte mænd . CDC har også udviklet en interaktiv CD-ROM , der uddanner mænd om prostatakræft risici , forebyggelse , screening , diagnose og behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------