Position: sygdoms > 3 >

stråling eller kobolt til kræftbehandling

   National Cancer Institute , viser, at halvdelen af kræftpatienter gennemgår strålebehandling , enten som den vigtigste behandling eller i kombination med andre former for behandling . Kobolt behandling er en strålebehandling , der anvendes til behandling af kræft

Betydning


Formålet med kobolt terapi er at dræbe kræftceller og forhindre kræften har spredt sig til andre organer . Det kan hjælpe ødelægge eller beskadige genetisk materiale af kræftceller , forebygge deres hurtige vækst og deling .

Fordele


Cobalt strålebehandling er en smertefri og lokaliserede form for behandling for kræft , der forårsager skader kun til målrettede kræftceller . Det er en alsidig behandling mod kræft , der kan anvendes alene i enhver fase af behandlingen eller i kombination med andre kræftbehandlinger .

Forberedelse


brugt Magnetic Resonance Imaging ( MRI ) og computertomografi ( CT ) scanninger er at fastlægge den præcise placering og størrelse kræftsvulst . A-stråler onkolog er ansvarlig for fastsættelse af dosis af stråling og behandlingshyppighed .

Side Effects

Kvalme , hårtab , lavt antal blodlegemer , træthed og svaghed er de generelle bivirkninger af strålebehandling . Nogle kan opleve tørhed og rødme i huden , tørhed i munden og ardannelse .

Risici

Der er en risiko for at skade normale celler med høje doser af stråling , i henhold til Yale University School of Medicine .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------