Position: sygdoms > 3 >

Hvad er tegn og symptomer på blære & nyrekræft ?

   Blærekræft starter sædvanligvis inden for foring af blæren . Derefter kan spredes gennem slimhinden og vokse ind i blæren væg muskler . Invasiv blærekræft typisk spreder sig til andre organer i kroppen , herunder lever, lunger , lymfeknuder og bækken . Nyrekræft , på den anden side indebærer det unormale , ukontrollable vækst af nyre -celler. Blære og nyre kræft kan opstå uafhængigt af hinanden , men kan forekomme på samme tid , hvis en type kræft spreder sig til det andet område . Her er de tegn og symptomer på blære -og nyrekræft

Blærekræft Symptomer


Almindelige symptomer og advarselstegn af blærekræft omfatte hyppige , næsten konstant , urinvejsinfektioner . smerter ved vandladning ( kaldet Dysuri ) , og urinering ofte , men i små mængder alene. En anden advarsel tegn er tilstedeværelsen af blod eller blodpropper i urinen . Dette sker i næsten 90 procent af patienter, der lider af sygdommen .

Avanceret Blærekræft Symptomer


I de senere stadier , blærekræft symptomer er langt mere alvorlige . For eksempel kan en vækst eller masse vises i patientens bækken , hvilket er tæt på blæren . Hævelse optræder ofte i underbenet område , og mange patienter oplever nyre smerte, der føles i lænden. Når blærekræft fortsætter med at sprede sig til andre dele af kroppen , at patienten sandsynligvis tabe sig og lider af betydelige smerter i bækken området , knogler og endetarm .

Symptomer på nyrekræft


De mest almindelige symptomer på nyrekræft ligner dem af blærekræft , herunder blod i urinen . Urinen typisk ser ud til at være dyb rød eller rusten i farver ) . Patienten kan også lider af konstante smerter i siden , eller erfaring feber , vægttab , træthed , og en generel følelse af at være svag og usunde . Tilstedeværelsen af en kræft masse eller klumper i siden af maven kan mærkes .

falske advarsler

Der er tilfælde, hvor nogle symptomer på nyre -og blærekræft må ikke angive tilstedeværelsen af sygdommen. Nogle gange kan en cyste eller infektion kan udløse smerter , blod i urinen og lignende advarselsskilte . Enhver, der oplever disse symptomer bør straks rådføre sig med en læge for korrekt diagnose og tidlig behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------