Position: sygdoms > 3 >

Hvad er tegn og symptomer på knoglekræft i skuldre ?

   Den øverste arm ben nær skulder er en hyppig site for nogle typer af ben kræft . Der er mange tegn og symptomer , der bruges til at diagnosticere knogle kræft , men ikke en af dem alene kan angive sygdommen . For at fuldende hele billedet og giver en korrekt diagnose , patientens anamnese , laboratorieundersøgelser og radiologiske tests er nødvendige .

Smerter


Smerte er en fælles klage fra folk med knoglekræft . De typisk føler en kedelig , ømme smerte, der ofte vækker dem om natten . Denne smerte kan forværres ved aktivitet . Sommetider smerten kan være alvorlige, hvis skaden sker til en knogle , der allerede har en tumor . For eksempel , en fraktur , der opstår på stedet af tumor , som på humerus tæt på skulderen kan betyde ulidelig smerte for patienten .

Feber


Feber af ukendt oprindelse, bør nøje overvåges . Sommetider tumorer kan medføre feber som kroppen forsøger at bekæmpe infektion . Feber kan forekomme ubetydeligt , men hvis det fortsætter med uformindsket styrke , er det tid til at finde den underliggende årsag .

Nattesved


Nattesved almindeligvis sammenfaldende med feber . Patienter, som oplever nattesved vågner op fra en urolig søvn for at finde sig badet i sved . Én hændelse som denne kunne være ubetydelige , men yderligere episoder garanterer et besøg på klinikken .

Ømhed

Området omkring overarmen eller skulder kan føle bud til touch. Sommetider folk tilskriver ømhed til alle løft , motion eller ekstra værftet arbejde, som de gjorde i denne uge . Men hvis den følelse ikke går væk efter et par dage eller så hvile , kunne det være tid til at få det tjekket .

Hævelse

hævelse på armen ben nær skulder er et tegn på mulig knoglekræft . Tumorer og knoglebrud vil forårsage det omgivende væv til at svulme op . Hvis der ikke er andre omstændigheder, der kan have forårsaget armen til at svulme op , få det tjekket .

Rødme

Hvis du undersøger din overarm , skjorte ud i spejlet og mærke rødme omkring hvor smerten er, at dette kunne være et symptom på knoglekræft . Hvis der ikke er grund til, at armen kunne være rød , lave en aftale for at få det undersøgt .

knoglebrud

En knogle , der pludselig snaps eller brud med lidt Årsagen er en indikation af, at noget er galt . Ofte det sted, hvor bruddet er , hvor tumoren ligger . For eksempel , hvis du kaster en bold og armen frakturer kan X-stråler vise mere end bare en pause .

Vægttab

Uforklarlig vægttab er nogle gange et symptom på knogle kræft . Uforklarligt vægttab sker uden hensigt og uden at holde tilbage på fødeindtagelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------