Position: sygdoms > 3 >

Hvad er tegn og symptomer på tilbagevendende blærekræft ?

   Tegn og symptomer på tilbagevendende blærekræft er ikke forskellige fra dem, der er angivet blærekræft i første omgang. Scenen og kvalitet af den blærekræft spille en rolle i sandsynligheden for kræft igen . Selv efter en svulst i blæren er blevet fjernet , enten med kirurgi eller med en endoskopisk procedure , er det stadig muligt , at de resterende blæren foret kan blive ondartede og danne nye svulster .

blod i urinen


hæmaturi, mere ofte benævnt blod i urinen , er et tegn og symptom indikerer tilbagevendende blærekræft . Dette symptom forekommer i de fleste mennesker med blærekræft . Mængden af blod i urinen varierer , nogle gange det beløb er så minut kan det gå ubemærket hen ved blot at kigge på urinen med det blotte øje . Andre gange kan der være nok blod i urinen til at ændre farven på urinen til en bleg gul-rød eller en mørkere rød .

Ændring i vandladning Vaner


Periodisk blærekræft kan forårsage en ændring i blære vaner . En følelse af hastende karakter , der fører til hyppige besøg på toilettet og ikke i stand til at urinere eller vandladning i små mængder hver gang der sker en fælles symptom på tilbagevendende blærekræft . Et andet tegn er en brændende fornemmelse ved vandladning.

Lændesmerter


Lower rygsmerter er et symptom på tilbagevendende blærekræft , der præsenterer i de sene stadier af kræft . Ofte presset af blære tumorer eller tumorer i de omkringliggende områder forårsager tryk og smerter i lænden . Blærekræft , at dukker og metastaserer er mere tilbøjelige til at forårsage lændesmerter end tilbagevendende kræft , der endnu ikke spredes.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------