Position: sygdoms > 3 >

bækken kræftprognose

   Bækken kræft kan udvikle sig i en nyre eller en ureter . Prognosen for denne form for kræft afhænger af placering og spredning af tumoren . Kræft i bækkenet kan behandles med kirurgi eller kemoterapi

Symptomer


Ifølge det amerikanske National Library of Medicine , kan patienter med bækkensmerter kræft erfaring blodig urin , ryg smerter og ubehag ved vandladning . Patienter bør rapportere symptomer på en læge , fordi succesfuld kræftbehandling er mere sandsynlig, hvis en tumor opdages tidligt .

Diagnose


Læger kan udføre en urin cytologi test for at finde bækken kræftceller , eller de kan anvende prøver , såsom en abdominal CT-scanning i scanning , en nyre ultralyd eller en magnetisk resonans imaging test af maven for at finde en tumor .

Beliggenhed


Bækken kræft, er begrænset til en nyre eller ureter er normalt helbredes med kirurgi .

Surgery

En kirurg kan behandle kræft i en nyre ved at fjerne hele eller en del af de berørte nyre og dele af blæren og det omgivende væv . En tumor i en ureter kan behandles ved kirurgisk fjernelse af ureter .

Spread

kræft, der har spredt sig ud over nyrerne og urinlederne er vanskeligere at helbrede , og denne form for kræft kan behandles med kemoterapi . Den fem- årige overlevelsesrate for dem med invasiv ureter kræft er 25 procent . For dem med invasiv nyrekræft , er den fem- årige overlevelsesrate 5-15 procent .

Generelt Prognose

Patienter med bækkensmerter kræft kan udvikle nyresvigt og tiltagende smerter fra svulsten . Den fem- årige overlevelsesrate for patienter med nyrekræft er 60 til 70 procent . Også 60 procent af patienter , som udvikler ureter kræft , vil overleve i fem år eller mere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------