Position: sygdoms > 3 >

beskrivelse af en myelomatose lårbenet tumor

   Myelomatose er en kræftform , hvor hvide plasma celler formerer sig for hurtigt , der berører en række forskellige systemer i kroppen . Tumorer er en manifestation af denne blodkræft og kan forekomme i knogler eller bløddele

Tumorer


Plasmacytomas er tumorer produceres af myelomatose . De dannes, når myelomceller holde sammen for at danne en klump . Myelomatose er diagnosticeret , når mere end én plasmacytoma er til stede i kroppen .

Lårbenet Bone


Den lårben ben , også kaldet lårbenet , er placeret i låret . Det er Bellow hofte og over underbenet .

Lårbenet Tumor


I myelomatose , en lårbenet tumor er en plasmacytoma der er placeret på lårbenet knoglerne. Dette sker, når hvide plasmaceller i knoglemarven klumper sig sammen for at danne en tumor .

Symptomer

Mens nogle patienter med myelomatose oplever ingen symptomer i starten af en plasmacytoma , andre vil opleve knoglesmerter eller brækkede knogler .

Behandling

Behandling af myelomatose omfatter kemoterapi , steroider og stråling . Kemoterapi og steroider bremse progression og dræbe myelomatose celler , mens stråling krymper tumorer og hjælper lindre smerter .

Iscenesættelse og Prognose

Der er tre faser af myelomatose , bestemmes af M protein niveauer , hvor stor en procentdel af myelom celler i knoglemarven og faktorer, som forhøjet calciumindhold i blodet . Din læge vil bruge din stage og dine specifikke type af myelomatose at bestemme din sandsynlige respons på behandling og prognose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------