Position: sygdoms > 3 >

fantom lugte & kræft i hjernen

   Olfaktoriske hallucinationer er ofte omtalt som fantom lugte eller phantosmia . Du oplever en fantom lugt , når du opdager en lugt , der er ikke rigtig til stede . Der er mange ting , der kan forårsage en fantom lugt . I nogle tilfælde kan et fantom lugt være forårsaget af en hjernesvulst

funktioner


Hvad du kan lugte , og intensiteten kan variere fra person . Du kan opleve lugten i kun et næsebor eller i begge næsebor på samme tid . Phantom lugter ikke afskærmes af lugt eller smag af mad . Alle fantom lugte kan være et tegn på en alvorlig sygdom og bør diskuteres med Deres læge .

Funktion


Lugtesansen er en kemisk forstand . Næsen opfanger molekyler i luften og omsætter disse molekyler ind i følelsen af lugten . Deres lugtesans kan blive beskadiget af udsættelse for kemikalier , skade på næsen , kramper , infektioner og hjernetumorer placeret i tindingelappen .

Beliggenhed


For en hjernesvulst at foretage din lugtesans det skal være beliggende i den del af din hjerne , der styrer denne forstand. Din cerebrum er den største del af din hjerne . Alle dine sanser og bevægelser styres af områder af din cerebrum . Din tindingelappen , en del af cerebrum , styrer din hørelse og lugt . En hjerne svulst i tindingelappen kan påvirke din lugtesans og skabe en fantom lugt .

Skilte

Krampeanfald er de mest almindelige tegn på kræft i hjernen ligger i tindingelappen . Anfald kan forårsage permanente skader på hjernen . Beslaglæggelser og tumor kan skade den del af din hjerne, der modtager besked fra næsen . Når beskadiget , din hjerne kan fejlfortolket beskeder og lugten lugte , som ikke er til stede .

Advarsel

Hvis du oplever en fantom lugt , som ikke vil gå væk eller bliver værre , se din læge . Selv hvis du ikke har kræft i hjernen , er din Phantom lugt være forårsaget af noget .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------