Position: sygdoms > 3 >

hvad er en terapeutisk radiologiske tekniker ?

   En terapeutisk radiologiske tekniker arbejder med en stråling onkolog at bruge stråling til behandling af patienter med kræft . Terapeutisk radiologi er også kendt som stråling onkologi , strålebehandling eller strålebehandling , men det bør ikke forveksles med radiologi , som er brugen af stråling i medicinsk billedbehandling at diagnosticere skader eller sygdom

monikere


Terapeutisk radiologiske teknikere er også kendt som teknologer , stråling onkologi techs og mere almindeligt , stråling terapeuter . Stråling terapeuter kan også gå videre til at blive dosimetrists , der hjælper stråling onkologer beregne stråledosis .

Told


Under ledelse af en onkolog , en terapeutisk radiologiske tekniker holdninger patienter , registrering, forklarer behandling planer, driver den lineære accelerator , øvelser sikkerhedsforanstaltninger og mener, at patienternes velbefindende , siger US Bureau of Labor Statistics .

Uddannelse


Terapeutiske radiologiske teknikere normalt tjene en bachelorgrad , en associeret grad eller et certifikat i strålebehandling .

Arbejdsmiljø

En terapeutisk radiologiske tekniker arbejder med en stråling onkolog , en stråling fysiker og andre til at behandle kræftpatienter . Stråling terapeuter kan arbejde på sygehuse eller kræftbehandling centre . Fordi de arbejder med radioaktive kemikalier , skal techs sikre, at de og deres patienter ikke udsættes for farlige niveauer af stråling, i henhold til US Bureau of Labor Statistics .

Potentielt belønne

Selvom der arbejder med kræftpatienter kan være krævende og vanskelig , terapeuter kan finde det givende , ifølge U. S. Bureau of Labor Statistics .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------