Position: sygdoms > 3 >

hvad er fordelene ved stråling og kemoterapi ?

   Læger bruger strålebehandling og kemoterapi behandlinger til at bekæmpe kræft . Hver af disse behandlinger har fordele og kan anvendes i kombination til at dræbe kræft tumor celler

Radiation Fordele


Ifølge American Cancer Society , læger bruger høj energi bjælker af stråling til at dræbe målrettet kræft tumor celler i et område af kroppen uden at udsætte resten af kroppen for stråling . Patenter kan modtage stråling fra eksterne kilder eller fra ledninger , pellets og frø , der er implanteret i kroppen .

Kemoterapi Fordele


Læger bruger kemoterapi til at dræbe kræft tumor celler i hele kroppen og bekæmpe kræft , der har spredt sig fra et område af kroppen til andre områder . Læger vælger kemoterapi narkotika eller kombinationer af lægemidler, som er effektive for en patients bestemt type kræft .

stråling Bruger


Læger almindeligt brug strålebehandling som primær kilde til behandling for kræft i hoved og hals , lunger eller blære . Strålebehandling er ofte anvendes til behandling af Hodgkin 's sygdom .

Kemoterapi Narkotika

Mere end 100 typer af kemoterapi narkotika er tilgængelige for kræftbehandling . Læger kan bruge kombinationer af medicin for at forebygge en patients kræft fra at blive resistent over for behandling .

Kombineret Behandlinger

Patienterne kan modtage en kombination af strålebehandling , kemoterapi og kirurgi til effektivt at bekæmpe aggressiv kræft tumorer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------