Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forhindre prostatakræft fra udviklingslande

   Kost og motion er den bedste måde for mænd til at bekæmpe og forebygge udviklingen af prostatakræft . Alle mænd er i risikogruppen for at udvikle prostatakræft , men ifølge Mayo Clinic , ældre mænd , sorte mænd og kvinder med en familiær disposition for prostatacancer er i størst risiko . Klip din risiko for at udvikle denne dødelige kræft ved at gøre disse ultra enkle ændringer i din kost og livsstil . Vær proaktiv omkring dit helbred og tage ansvaret i dag
1 .
Spis fornuftigt , velafbalancerede måltider . Undgå overspisning og undgå højt fedtindhold kost . Begræns mængden af rødt kød du spiser dagligt .
2 .
Spis frisk frugt og grønt hver dag som spinat , grønkål og tomater . Disse kræftbekæmpende frugt og grøntsager naturligt indeholder hjerte-sund antioxidanter .

3 .
Begræns dit indtag af alkohol . Mænd bør ikke have mere end 2 genstande om dagen .
4 .
Tag Omega 3 fedtsyrer kosttilskud som fisk hørfrøolie og . Disse sundhed kosttilskud kan hjælpe med at bekæmpe prostatakræft .
5 .

Drik grøn te . Denne te er et naturligt højt indhold af antioxidanter og fjerner frie radikaler i kroppen , der kan forårsage kræft .
6 .
Få mindst 30 minutters daglig motion hver dag . Fede mænd er mere tilbøjelige til at udvikle prostatakræft .
7 .
Drikke mælk og tage D-vitamin tilskud.

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------