Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan fortælle , når din livsstil øger chancen for brystkræft

   Ligesom de fleste kræftformer , er der ting, din livsstil kan bidrage til at øge eller mindske dine chancer for at få brystkræft . Mens dette er sandt , at mange mennesker ikke klar over, at nogle gange et par ændringer i livsstil kan sænke risikoen for brystkræft med så meget som en fuld tredjedel eller halvdelen! Når det kommer til kræft kill os mest , hvilket reducerer risikoen for at udvikle kræft i første omgang er den bedste måde at sikre , at du leve et længere , sundere liv
1 .
Kig på den mængde alkohol du drikker . Mens alkohol alene ikke er en årsag til brystkræft , er det blevet vist, at hver drink, kan du øge dine chancer for brystkræft . Hvis du sjældent drikker , er du mindre tilbøjelige til at udvikle denne dødelige kræft end kvinder, som drikker ofte , så vær opmærksom på , hvor meget alkohol du drikker .
2 .
Overvej om du har taget eller tager hormonbehandling ! Så mange kvinder har fået hormonbehandling , men dette kan dramatisk øge chancerne for at få brystkræft , især hos kvinder , der har en familie historie af kræft og er kendt for at have en genetisk disposition .

3 .
Vær opmærksom på din vægt og fedtprocent . Undersøgelser har vist, at ekstra fedt i kroppen øges østrogenproduktion hos kvinder , som kan øge chancerne for brystkræft . Mens dette alene ikke forårsager kræft , ved at holde din vægt i sund ranges og være omhyggelig med at holde din vægt med sund mad og motion , kan du dramatisk droppe risikoen for brystkræft , samt en række andre kræftformer .

4 .
Overvej om du ryger . Selv de , der er holdt op med at ryge, skal være at få regelmæssige screeninger for kræft , fordi cigaretrøg er kendt for at forårsage eller øge risikoen for en række kræftformer , herunder brystkræft . Kræft kan danne så længe som 15 år efter du stoppe med at ryge , så hvis du ryger , eller hvis du har op med at ryge , få tjekket for kræft mindst en gang om året , så det kan blive fanget tidligt , hvis det ikke udvikler sig som følge af cigaretter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------