Position: sygdoms > 3 >

rollen som en onkologisk sygeplejerske

   Den rolle, som en onkologisk sygeplejerske fortsætter med at vokse og ændre som tiden går . Et onkologisk sygeplejerske i 1950'erne , hvor de fleste kræftbehandling var begrænsede og fokuserede primært på kirurgi , primært behandles kun med hospitalsindlæggelse . Som ny teknologi har forbedret kræftbehandling hele vejen rundt, har den rolle blevet meget mere end det. Den onkologiske sygeplejerske er blevet en vital komponent i den samlede behandling af en kræftpatient

hospitalsindlæggelse


Den primære opgave at være et onkologisk sygeplejerske før 1970'erne behandlet det meste med hospitalsindlæggelse . Denne rolle , mens det stadig af stor betydning, er nu kun en lille del af deres overordnede ansvarsområder . Stadig sygeplejersker skal give dagligdags behov og medvirke til behandling for dem, der er forpligtet til at bo på hospitalet . At være en direkte omsorgsperson , er en onkologisk sygeplejerske ofte over for hospitalet til patienten , som giver væsentlige i vejen for kost og medicin , samt besvare spørgsmål og give komfort.

Uddannelse


At være en synlig og disponible del af dem, der plejer en kræftpatient , skal den onkologiske sygeplejerske være veluddannede . Før , under og efter behandlingen begynder , skal sygeplejersken være i stand til at relay vigtige oplysninger til patienten og familien . Dette sikrer en effektiv behandling samt giver komfort til alle de involverede. I en terapeutisk forstand bistår onkologiske sygeplejerske patienten og familien i deres klare den diagnose , og alle , at det vil tage for at behandle det og forhindre det i at ske igen .

Koordinering


kræftbehandling er nu ofte sker i flere steder , til gengæld tvinge en patient til at håndtere mange forskellige mennesker . Et onkologisk sygeplejerske har ansvaret for at hjælpe med at koordinere disse behandlinger og lægge en klar og præcis vej til succes . Mange gange Sygeplejersken skal være i kontakt med forskellige lokaliteter patienten kan besøge for at formidle væsentlige oplysninger til støtte i den pleje, som er udstedt, og også for at hjælpe med at opretholde en komfort niveau med en person behandles .

Care Management

Kræftbehandling er generelt en langvarig proces , der involverer mange forskellige symptomer og problemer for den enkelte patient. Den onkologiske Sygeplejersken skal være en ekspert på at genkende og behandle symptomer, når de opstår under varetægt . Samtidig hjælpe i behandlinger som kemoterapi , sygeplejersken har viden til at vurdere den korrekte dosis , der er givet og hvilke yderligere lægemidler kan være nødvendig for at støtte patientens følelse af velvære efter en sådan procedure .

Administration

Endelig , i rollen som forsker og administrator , tilstræber en onkologisk sygeplejerske at få viden om problemerne , samt nye fund , som kan være nyttige i fremtiden kræftbehandling . Selv om der ikke miljøet er virkelig ideel til en patient der beskæftiger sig med kræft , er det af stor betydning , at forskning af en onkologisk sygeplejerske med til at skabe de bedste og mest komfortable situation for en person at gå gennem behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------