Position: sygdoms > 3 >

tegn og symptomer på kræft i mundhulen fra HPV

   Ifølge National Cancer Institute , kræft i mundhulen strejker 30. 000 amerikanere hvert år og 25 procent af disse tilfælde er dødelige på grund af forsinket registrering . Den hyppigste årsag til oral cancer er alkohol og tobak , selv om solen og dårlig kost kan også spille en rolle i sin udvikling. Persisterende infektion med visse stammer af det humane papillomavirus ( HPV ) , en gruppe af virus , der kan seksuelt overførte og typisk ikke forårsager symptomer , er også blevet identificeret som en risikofaktor for mundtlig og andre kræftformer. Fordi kræft i mundhulen kan behandles med succes , når de fanges tidligt , eventuelle mistænkelige symptomer berettiger en tur til lægen eller tandlægen .

misfarvet Patches


Oral cancer kan fremstå som misfarvede pletter i munden eller på læberne . Lapperne er almindeligt hvidt , rødt eller både røde og hvide . Hvide pletter kan blive ondartede , rød og hvide pletter er endnu mere tilbøjelige til at blive ondartede og røde pletter ofte blive ondartede , ifølge National Cancer Institute . Brun eller mørk pletter kan være tegn på modermærkekræft .

Sår


En øm , som ikke heler , kan være tegn på kræft i mundhulen . Kræft tumorer kan føles hårdt og ligne sår eller åbne sår .

smerter og ubehag


Mundtlig kræftformer kan eller må ikke forårsage smerte . Det er almindeligt, at kræft at være smertefri for en et stykke tid efter , de udarbejder, hvilket gør hurtig medicinsk vurdering af mistænkelige vigtige områder , selv om de ikke er smertefulde . Dog kan en person med oral cancer opleve smerte ved synkning , og protese bærerne kan have problemer med at bære deres gebis .

Andre mulige symptomer

Oral cancer kan forårsage blødninger i munden . Tænderne kan også blive løst . Nogen der lider af kræft i mundhulen kan synes at have en vedvarende ørepine . Følelsesløshed i underlæben og hagen er også muligt , og en klump i halsen kunne være relateret til kræft i mundhulen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------