Position: sygdoms > 3 >

tegn og symptomer på nyrekræft

   Symptomer på nyrekræft sjældent præsentere sig selv i kræft tidlige stadier , men i de fleste tilfælde er kræft stadig er lille i størrelse med den tid, det er diagnosticeret . Senere i kræft udvikling , tegn og symptomer begynde at udvikle . Nogle af disse symptomer har længe været standard for nyrekræft tidligste advarselssignaler , dog med fremskridt inden for moderne medicin og imaging -teknologi , andre tegn er nu spores .

Bloody urin


Et af de mest markante tegn på nyrekræft er blod i urinen . Dette kan være en næsten ubetydelig mængde eller en tung mængde --- i hvert fald er det lægeligt kendt som hæmaturi . Blod kan vise urin en lyserød , rød eller rust farve . I andre tilfælde kan der være så lidt blod i urinen den ikke er synlig med det blotte øje --- en rutine urinanalyse kan detektere meget små mængder blod i urinen .

Rygsmerter


Rygsmerter er vejledende af et vilkårligt antal betingelser , men nyrekræft forårsager rygsmerter i et bestemt område . Denne smerte er i " flanke " den del af kroppen, hvor ribbenene mødes rygsøjlen . Midlertidig eller intermitterende rygsmerter , selv i flanken , er ikke nødvendigvis et symptom på nyrekræft --- smerte , der ikke går væk , er imidlertid et advarselssignal .

vækst eller Mass


En læge kan udføre en undersøgelse for eventuelle bevoksninger eller klumper i nyrerne området . Selvom denne proces var engang gennemført blot ved at føle for klumper udefra , kan lægerne nu bruge sonograms til at lokalisere potentielle tumorer og masserne. Andre tests , såsom en MRI , kan give en endnu bedre udsigt over enhver vækst og bidrage til læger afgøre, hvorvidt det kan være kræft .

Andre symptomer

Nyrekræft kan præsentere sig på andre måder , skønt disse er mindre overbevisende , og kan indikere andre , mindre alvorlige problemer , såsom infektioner eller cyster . Træthed , feber , vægttab , forhøjet blodtryk , blodmangel og nattesved er potentielle tegn og symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------