Position: sygdoms > 3 >

typer af malignt melanom hos børn

   Hud mol med en atypisk udseende kan udvikle sig til melanomer . Malignt melanom er den farligste form for hudkræft og kan ramme børn såvel som voksne . Konsultere en læge , hvis du observerer en ændring i dit barns modermærker

Familiær melanom


Ifølge Skin Cancer Foundation , kan børn med en familie historie af malignt melanom har familiær atypisk flere muldvarp melanom syndrom , en tilstand , der forårsager et barn udvikle atypiske modermærker og øger hans risiko for at udvikle en ondartet melanom .

Overfladiske Spredning melanomer


Overfladiske spredning melanomer er en almindelig form for modermærkekræft , der udvikler på det øverste lag af huden og forekommer oftest hos unge mennesker . Dette melanom er en let forhøjet eller flad plaster på huden med uregelmæssige grænser og områder i forskellige farver som brun , sort eller rød .

Nodulære melanom


Nodulære melanomer , som hurtigt bliver invasiv bump , er normalt sort i farven og vokse meget aggressivt .

Advarselstegn

Moles at udvikle sig til melanomer er ofte asymmetriske , har uregelmæssige grænser og en række forskellige farver . Melanomer ofte har en diameter større end 1 /4 " og de skiftende udseende .

Behandling

Læger kan kirurgisk fjerne melanomer og nærliggende lymfeknuder , hvis kræften har spredt sig til dem . Børn med avancerede tilfælde af malignt melanom kan kræve kemoterapi eller andre former for behandling som supplement til kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------