Position: sygdoms > 3 >

alternativ behandling for inflammatorisk brystkræft

   Inflammatorisk brystkræft er en sjælden form for brystkræft, tegner sig for omkring 1 til 3 procent af alle brystkræft diagnosticeret i USA , ifølge American Cancer Society

Behandling


I Tyskland , et stof kaldet Carnivora , der er afledt af Venus flytrap anlægget , har været brugt i årtier med succes behandle mange typer af kræft .

Historie


Carnivora blev udviklet af Helmut Keller , M. D. , der brugte den til at behandle mere end 2. 000 patienter i sin klinik , herunder mindst ét tilfælde af inflammatorisk brystkræft .

Ekspert Insight


Ifølge alternativ kræftbehandling pioner Dr. Hans Nieper , Carnivora indeholder mindst seks forskellige kemikalier , der inaktiverer de oplysninger, der videregives af ustabile eller uregelmæssig gener , især onkogener .

Effects

Carnivora har vist sig at bremse væksten af tumorvæv , stimulere T-celler og øge aktiviteten af makrofager , den hvide blodlegemer , der indtager og ødelægger angribere i kroppen .

Overvejelser

Andre alternative behandlinger , som har angiveligt haft positive resultater i forhold inflammatorisk brystkræft omfatter Essiac te og DMSO terapi , som begge er kendt for at bremse væksten af kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------