Position: sygdoms > 3 >

aluminium og brystkræft

   Den aluminium , der oftest forbindes med brystkræft bekymringer er den art, der anvendes til fremstilling af kosmetik og underarm deodorant . Tidlige undersøgelser på aluminium baseret deodorant foreslået en sammenhæng mellem anvendelsen og en stigning i brystkræft diagnoser . Men en grundig undersøgelse af emnet viser en langt mere kompliceret og ikke særlig overbevisende udstede

østrogen og Breast Cancer


Østrogen er . et hormon produceret i den kvindelige krop i områder som livmoderen , brystvæv og kanaler . Undersøgelser viser, at østrogen har en effekt på kræftceller . Frustrerende , har det vist sig at både bistand og langsom kræft vækst . Nogle forskere mener, det eneste konstante er , at blande sig med østrogen naturlige processer kan udløse kræft .

Aluminum og Østrogen


Aluminium anvendes i kosmetik og deodorant til at stoppe sved sekretion . Nogle undersøgelser tyder på, at aluminium forstyrrer de naturlige processer af østrogen . Ifølge forskeren Philippa Darbre , ph. d. , fra University of Reading , efterligner aluminium østrogen , forvirrende kroppen og øger sandsynligheden for kræft , især i brystet området .

Link stadig udokumenteret


Selv Darbre , som er en af de førende fortalere for aluminium /brystkræft forbindelse , indrømmer , at hendes resultater er ikke entydige . Selvom hun mener, hendes forskning viser en sammenhæng mellem aluminium i deodoranter og brystkræft , andre studier tilbagevise dette link . Darbre er selv usikker på , om det aluminium indholdet af deodorant eller andre miljøfaktorer er skyld i en stigning i kræfttilfælde .

Kræft Organisationer tilbagevise Claim

Både National Cancer Institute og American Cancer Society har offentligt erklæret deres holdning , at der ikke er solide beviser for at forbinde brug af aluminium baseret underarm deodorant med kræft . Mange nyere undersøgelser , herunder en gjort i 2002 med en stikprøve på 1. 606 kvinder , har undladt at identificere eventuelle efterproeveligt link .

fremtid

Begge sider af aluminium /brystkræft debat enige om, at mere forskning er nødvendig . En stor , ti-årigt studie , der blev lanceret i 2004 , forventes at afsløre nogle af de mest afgørende forskning nogensinde samlet omkring miljømæssige udløser og brystkræft . Indtil da , mener hovedparten af de medicinske samfund kvinder bør ikke bekymre sig om at ændre deres kosmetik og deodorant forbrug . Valg imidlertid af ikke- aluminium baserede hygiejne produkter er tilgængelige for kvinder , der stadig er berørt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------