Position: sygdoms > 3 >

behandling for abstrakt lungehindekræft

   Mesotheliom er en form for kræft forårsaget af asbest . Læger og forskere har udviklet behandlinger , der hjælper forlænge levetiden af lungehindekræft patienter og gøre dem mere komfortable . Mesotheliom behandling er den samme, uanset om det er abstrakt lungehindekræft eller anden form . Udviklingen af sygdommen afgør , hvad behandlinger er tilgængelige for patienten

Kirurgi


Ifølge Mesotheliom Hope støtte og hjælp , læger bruger kirurgi af to grunde i behandlingen af lungehindekræft . Patienter , hvis mesotheliom bliver diagnosticeret i de tidlige stadier , før den har spredt sig , eller spredning , kan blive opereret for at få alle de cancervævet fjernet i håb om en kur .

For patienter , hvis mesotheliom udvikler sig til mere avancerede stadier , før diagnosen , kan lægerne udføre palliativ kirurgi . Palliativ kirurgi til formål at gøre patienten mere komfortabel , selv gennem den ikke umiddelbart behandle sygdommen . Da Mesotheliom er kendt som en smertefuld kræft , kan palliativ behandling være afgørende for patientens livskvalitet .

Kemoterapi


kemoterapibehandlingen lette symptomer på lungehindekræft , men ikke helbrede sygdommen . De Mesotheliom og asbest Awareness Center siger lægerne generelt injicere kemoterapi narkotika i brysthulen , kaldet intrapleural injektion , eller i bughulen , intraperitoneal injektion kaldes. Den mest effektive behandling anvender to stoffer i kombination , men hvor to lægemidler afhænger af patientens respons .

stråling


Den Mesotheliom Treatment Center siger, at strålebehandling alene kan ikke helbrede lungehindekræft , men at det ofte anvendes i kombination med andre behandlinger . Strålebehandling bruger bølger af energi til at dræbe eller formindske kræftceller . Strålingen kan administreres eksternt med en stråle af energi med henblik på kroppen fra en ekstern kilde , internt fra placeringen af et radioaktivt kapsel nær kræft væv, eller systemisk , med patienten enten sluge et radioaktivt materiale , eller lade det injiceres , så stråling passerer gennem hele kroppen .

Clinical Trials

Det Mesotheliom Anvendt Research Foundation viser, at deltagelse i et klinisk forsøg giver en mesotheliom patient mulighed for at afprøve nye behandlinger eller en kombination af behandlinger . For patienter med lungehindekræft , der kan modstå aktuelle medicinske behandlinger , deltagelse i en state-of-the- art forsøg kan tilbyde det bedste håb for langsigtet overlevelse . I nogle forsøg en kontrolgruppe får et placebo , så tal med din læge om de risici og fordele ved at deltage i et klinisk forsøg , og til at finde ud af , om eventuelle forsøg er tilgængelige i dit område .

Alternative behandlingsformer

Alternative behandlingsformer for lungehindekræft kommer fra lande uden for de traditionelle vestlige lægelige virksomhed, og mange læger ikke tror på alternative behandlingsformer . Ifølge den Mesotheliom og asbest Awareness Center , dog har nogle patienter haft succes i disse muligheder . Akupunktur, meditation og massage lindre smerter i nogle lungehindekræft patienter . Nogle mennesker mener også, at udviklingen af lungehindekræft kan retarderet med brug af naturlægemidler . Hypnose er blevet brugt til at lindre smerter , og at reducere kvalme fra kemoterapi .

Prognose

Tidlig opsporing af lungehindekræft øger chancerne for at stoppe dens progression . Da det er en sygdom , der tager årtier at udvikle sig, er det imidlertid ofte savnet indtil kræften har spredt sig. Ifølge Asbestos. com i 2010 fem- årige overlevelsesrate for lungehindekræft patienter er blevet forbedret til 10 procent , fra 9 procent i 2002 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------