Position: sygdoms > 3 >

brystforstørrelse & mammografi

   Mens der er nogle risici og ulemper forbundet med mammografi foretages på kvinder med brystimplantater , mammografi er stadig den anbefalede metode til brystkræft afsløring for kvinder med eller uden implantater . Det er vigtigt at finde en radiolog med erfaring i at give en mammografi til kvinder med implantater

Mammografi Anbefalinger


The National Cancer Institute ( NCI ) anbefaler , at alle kvinder ældre end 40 ( både med og uden brystimplantater ) modtage mammografi hvert andet år. I en alder af 50 , er mammografi anbefales hvert år , igen for alle kvinder . For kvinder med en højere risiko for at udvikle brystkræft på grund af familiens historie eller personlig historie af brystkræft , for eksempel kan deres læger vælger at give mammografi så tidligt som alder 25 .

Risici i forbindelse med mammografi for kvinder med implantater


Brystimplantater " kan sløre mammografier billeder , faldende evne til mammografi til at opdage brystkræft , "siger Dr. Sandhya Pruthi , en Mayo Clinic internist . På grund af dette , kan yderligere røntgenbilleder være nødvendigt , at forhøje den samlede samlede omkostninger . Der er øget risiko for smerter og ømhed fra brystet kompression i løbet af mammografi . Der er også potentiale for bristninger i både saltvand og silikone implantater .

Modregning Disse risici


Det er meget vigtigt at fortælle Deres plejer , hvis du har brystimplantater på tidspunktet for din mammografi . Implantaterne skal blive skubbet af vejen eller til siden for at få et klarere X-ray og at holde implantater fra at blive komprimeret selv . Din pårørende også vil sandsynligvis vælge at tage en alt otte røntgenbilleder af dine bryster , i stedet for de sædvanlige fire X-stråler taget under en mammografi .

Hvornår er en mammografi ikke anbefales til kvinder med implantater ?

Nogle kvinder udvikler kapselskrumpning efter de modtager implantater . Kapselskrumpning , de mest almindelige komplikationer i forbindelse med brystimplantater , er, når vævet omkring implantaterne bliver så forhærdede, at brystet kompression nødvendige under et mammografi er ekstremt smertefuld , og i nogle tilfælde , de mammografi bliver umuligt .

Alternativer til Kom en mammografi

Når kapselskrumpning gør en mammografi umulig , en dyrere MRI ( magnetisk resonans scanning ) eller ultralyd kan kaldes for . En MR-scanning er at foretrække , fordi det giver en langt mere grundig billede , men nogle kvinder oplever klaustrofobi og angst under proceduren . En ultralydsscanning er lettere at udholde og billigere , men ikke så effektiv i forbindelse med afsløring brystkræft . Da mammografi er så effektiv til at brystkræft afsløring og er forholdsvis overkommelige , er de bør anvendes , hvis det overhovedet er muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------