Position: sygdoms > 3 >

brystkræft fundament kapløbet om kur

   Susan G. Komen for Cure fundamentet er en af de mest kendte brystkræftmåned grupper i USA . Gruppen giver ressourcer på alt fra brystkræft afsløring og forebyggelse til bevidsthed . Fondens varemærke Race for Cure med til at skaffe midler til forskning i brystkræft via nationale sponsorer og dagligdags deltagere , som køre /gå på landsplan. Ifølge den Susan G. Komen for Cure hjemmeside , hjælpe de nationale sponsorer giver over 12 millioner dollars årligt til støtte for brystkræft forskning .

Betydning

Du kan finde brystkræft bånd i næsten enhver købmandsbutik , indkøbscenter , biograf eller butik . Virkningerne af brystkræft er enorme . Selvom du måske ikke har brystkræft , så er det sandsynligt , at du har kendt eller vil vide nogen kæmper brystkræft . Ifølge Centers for Disease Control , " Ud fra ikke-melanom hudkræft , brystkræft er den hyppigste form for kræft hos kvinder .

Beskrivelse

The Race for Cure er en årlig 5K løb for at øge brystkræftmåned , støtte dem diagnosticeret med brystkræft og deres familier , at ære dem, der har mistet en kamp for brystkræft . Løbet giver også midler til forskning for at hjælpe udgangen brystkræft .

Historie

Opsamling mere popularitet gennem nye aktivisme både lokalt og på nationalt plan , kan du blive overrasket over at vide, at Race for Cure har stået på i mere end 25 år . Susan G. Komen for Cure hjemmesiden bemærker , at den første Race for Cure fandt sted i " Dallas , Texas i 1983 og er vokset til at være en af de største 5K køre /gåture i verden .

Fordele

The Race for Cure giver et sted hvor du kan møde andre berørt af brystkræft . Hvad enten det er gennem en personlig diagnose , diagnosticering af en ven eller elsket en , eller et drev til at fremme kvinders sundhed og forebygge fremtidige generationer fra kæmper brystkræft , folk samledes på Race for Cure har et stærkt bånd og en forenet mål at finde en kur mod brystkræft .

Deltagelse

Løb forekomme hele året i forskellige byer og stater . Du kan køre eller gå i dit eget tempo for at vise din støtte og møde andre , der deler dine synspunkter . Du kan se oplysninger om de racer der sker i dit område eller se alle de kommende løb på den Susan G. Komen for Cure hjemmeside .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------