Position: sygdoms > 3 >

dialyse i kræftbehandling

   Nyrerne har en meget vigtig funktion i kroppen . Deres primære formål er at befri blod af affald og overskydende væske . De er ansvarlige for at producere hormoner , der bevarer en sund knogle struktur såvel som sunde blod . Når nyrerne ikke fungerer korrekt , hvilket kan være på grund af kræft , en ulykke eller fysiologisk svigt , skal noget overtage deres rolle . I nogle tilfælde en transplantation er en farbar vej . I andre tilfælde skal dialyse anvendes til at opretholde noget normal nyrefunktion .

Typer


Der er forskellige typer af dialyse , der kan bruges til at erstatte de funktioner af nyrerne . Hæmodialyse og peritonealdialyse er vant ganske ofte . Hæmodialyse er afsluttet i-kontor, mens peritonealdialyse kan afsluttes overalt . Kontinuerlig cykling ambulant dialyse synes at være den foretrukne metode til patienter med behov for dialyse på grund af den frihed det giver i forhold til andre former for dialyse .

kontinuerlig ambulant peritonealdialyse


Fordi nyresvigt undertiden ledsager kræft , er dialyse alvorligt brug for . De fleste patienter , der har eller ikke har været diagnosticeret med kræft og har brug for nyre afløsere vælge denne metode, fordi det giver mulighed for en forbedret livskvalitet . Nåle er ikke til denne procedure , og det kræver færre ture til en klinik . Dette er en bærbar system , hvilket betyder at den kan bruges næsten overalt . Dette synes at være en nemmere system til at bruge , fordi de fleste patienter har en tendens til fuldt ud at forstå processen i omkring en til to uger .

Omkostninger


Ifølge USA Today i 2007 Medicare brugte 8. 600 millioner dollars i dialyse behandling af patienter med og uden kræft . Peritonealdialyse har færre omkostninger forbundet med det i forhold til hæmodialyse .

Kost

Patienter med og uden kræft , som er i dialyse behandlinger skal styre deres kost tilstrækkeligt . Salt bør holdes på et minimum på grund af dens tendens til at gøre patienterne holde vand . Kalium bør overvåges , men patientens læge skal konsulteres for oplysninger om fastholde et passende niveau af kalium . Protein bør indtages i moderate mængder , og en høj-eller lav-protein diæt bør undgås . Kræftpatienter skal forbruge drikke på en justerbar grundlag . Hvis urinproduktion er lav , så bør væsker reduceres . Men hvis er patienten bevarer vandet , bør væskeindtaget justeres i overensstemmelse hermed . Med peritoneal dialyse , bør kosten indeholde højere proteinindhold niveauer og væskeindtagelse er ikke helt så reguleret .

overlevelsesrate

Ifølge National Kidney Foundation , fordi hver patient har en anden diagnose , der vil påvirke deres forventede levetid Der er ingen måde at afgjort vide, hvor længe patienter i dialysebehandling , vil leve.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------