Position: sygdoms > 3 >

hvad er diskusprolaps glioblastoma ?

   Glioblastoma er en level III eller IV kræft hjernesvulst . Den mest almindelige bivirkning af disse typer af tumorer er hjernen brok . Når trykket hober sig op i hjernen og får hjernen væv at flytte , såsom resultater fra en skade i hovedet eller tumor kirurgi , den brok opstår og skal blive helbredt med det samme . Dette kan medføre døden, hvis de ikke behandles , men akut kirurgisk behandling kan fjerne det pres, der forårsages af den brok

Årsager


Diskusprolaps glioblastom er den hyppigste bivirkning af en hjernesvulst . Det kan være forårsaget af intrakranielt tryk anlagt den ved operation for at fjerne tumoren . Det er forårsaget når hjernevæv , cerebrospinalvæske , og blodkar , flyttes eller presses væk fra deres sædvanlige position i hovedet .

Beliggenhed


Hjernen brok opstår mellem de forskellige områder inde i kraniet , der er adskilt af tentorium , gennem åbningen i bunden af kraniet kaldes foramen magnum og gennem åbninger skabt under hjernekirurgi .

Symptomer


Symptomerne på diskusprolaps glioblastoma omfatter gradvis tab af bevidsthed , uregelmæssig vejrtrækning eller puls , respirationsstop eller hjertestop og koma . Tabet af alle hjernestammen reflekser såsom at blinke, synke , gagging eller eleverne reagerer på lys er også et tegn på brok .

Behandling

En diskusprolaps glioblastom kan forårsage dødsfald om behandlet eller ej , men lægerne udfører akut kirurgi til aflaste trykket i kraniet .
De placerer et dræn i hjernen for at fjerne væsken , er kortikosteroider administreres og medicin såsom diuretika gives for at reducere væske inde i kraniet . De har også ansætte en luftvejs rør til at øge vejrtrækning sats for at reducere indholdet af kuldioxid i blodet og fjern blod , hvis blødningen er årsag til brok .

Prognose

glioblastom brok kan forårsage død , men hvis det ikke , kan det også medføre et massivt slagtilfælde . Udsigterne for en diskusprolaps afhænger af, hvor det sker , men det er kan forårsage skade på de områder af hjernen , der styrer blodgennemstrømningen og vejrtrækning . Dette kan føre til hjernedød , hvis ikke fysisk død .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------