Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan reducere risikoen for kræft fra solskadet hud

  Solen har fordele som opløftende dit humør og give D-vitamin , men det kan også være skadelig , når overdrevet . Reducere risikoen for kræft din hud og forebygge yderligere skader på grund af solen kan gøres på et par enkle trin . For at få den bedste ydelse gøre alle fem trin i stedet for blot en

Du skal bruge: .
solcreme
Hat .
SPF tøj .
Levnedsmidler.


1 .
Brug solcreme hele året rundt . Påfør solcreme , der er mindst 15 SPF og beskytter mod både UV -A og UV-B stråler . Sæt det på omkring 30 minutter før de går udenfor og genanvende hver anden time eller deromkring .
2 .
Undgå solen fra 10:00 til 04:00 , når strålerne er de mest intense . Hvis du er nødt til at være ude i disse tider , ophold i skyggen så meget som muligt eller under en paraply .

3 .
Bær en hat , hver gang du forlader huset , jo større randen , jo bedre. Huen beskytter dit ansigt . Overvej også iført tøj , der indeholder DSP i stoffet . Det vil give ekstra beskyttelse mod skadelige stråler . Begge disse elementer kan findes på sportsudstyr butikker .
4 .
Se en hudlæge hvert år og få fuldt kontrolleret for eventuelle ændringer i din hud . Det er også vigtigt at tjekke dig selv på en regelmæssig basis for at kende din krop og eventuelle ændringer , der måtte opstå.
5 .

Spis fødevarer, der er høj i antioxidanter , som kan bidrage til at bekæmpe mod solskader . Nogle fødevarer at overveje, er broccoli , tomater , grøn te og mørk chokolade .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har været diagnosticeret med hudkræft , så tal med din læge før du går ud i solen , da der kan være andre faktorer at overveje.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------