Position: sygdoms > 3 >

hvordan man laver en kræft bånd

  At bidrage til at fremme bevidstheden om forskellige former for kræft , mange mennesker bærer kræft bånd i visse cancer bevidsthed måned eller begivenheder . Oprettelse af kræft bevidsthed bånd kræver lidt snilde , men vil kræve en vis tid, hvis du planlægger at lave et stort antal bånd . Du kan oprette din egen kræft bånd for at fremme kendskabet til enhver form for kræft , fra leukæmi til bryst eller blære kræft

Du skal bruge: .
1/4-inch brede bånd
Saks.
Målebånd .
Hot lim pistol .

Hot limstifter .
Sikkerhedsnål .


1 .
Vælg farven på bånd , der svarer til den form for kræft du gerne vil gøre folk mere bevidste om . At opdage, hvad farve du har brug for denne form for kræft , kan du besøge de ressourcer afsnittet nedenfor for et link til Crafts ' n ' Scraps .

2 .
Mål og skær hvert stykke bånd til at måle tre inches lang . Skær hver stykke bånd i en vinkel for at forhindre bånd fra optrevling og give en dejlig færdig kant .
3 .
Fold ned den ene ende af båndet for at skabe en skarp U-form . Hold bånd ned mod et bord og pak den anden ende af båndet tilbage omkring og over sig selv til at skabe en top løkke . Juster enderne af bånd , således at en tomme af bånd stikker ud forbi hvor båndet overlapper selv .
4 .

Fastgør båndet , hvor den overlapper . Brug en meget lille prik af varmt lim til at holde snoren ind i denne form , og lad limen tørre i et par sekunder .
5 .
Skub en sikkerhedsnål gennem båndet , lidt over de tørrede lim . Brug denne sikkerhedsnål til ben båndet til din skjorte eller revers.
6 .
Gentag alle trin for at oprette så mange bånd , som du har brug for .

gode råd og advarsler


 • For visse former for kræft bånd , skal du vedlægge supplerende oplysninger til de enkelte bånd løkke , hvor båndet ender overlapper hinanden. Brug karton eller fartøjet skum til at skabe disse stykker .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------