Position: sygdoms > 3 >

hvordan man laver ikke-alkoholiske parfume

   Kommercielle parfume normalt indeholder alkohol som en transportør for den parfumerede olier i deres formler . Gøre din egen parfume derhjemme giver dig mulighed for at udelade alkohol fra de opskrifter til at erstatte den med noget mere skånsom for din hud . Fra smittebærende olier specielt til formulerede parfume baser , hvilket gør ikke-alkoholisk parfume viser sig at være en nem og kreativ indsats

Du skal bruge: .
2 ounce
 kokos olie, raffineret .
2 ounce
 af diverse duftolier .

4 ounce
 glas roll -on flaske .
Plastic pipetter .
Glasfad .1 .
Fyld en 4 ounce glas roll -on krukke med 2 ounce af kokos luftfartsselskab olie .
2 .
Bland en blanding af dine foretrukne duft olier . Et eksempel på en dejlig duftende blanding til hverdagsbrug består af 10 dråber magnolia olie , 6 dråber stjerneanis olie , 4 dråber citron græs olie og 2 dråber af baby pulver duftolie .
3 .


Brug en plastik pipette til at suge op i blandingen , du har oprettet og injicere indholdet i roll -on krukke af kokosolie .
4 .
Cap roll -on krukke ved at trykke på rulle-kuglehætte ind i åbningen . Twist på det sekundære hætte og ryste den lille krukke kraftigt i omkring to minutter.
5 .
Lad parfume til at sidde for en dag eller to , og sørg for at ryste det en gang eller to gange om dagen før brug. Lade det nøjes med et par dage gør det muligt for duftolier til fuldt ud at blande det sammen med luftfartsselskabet for at skabe en varig og attraktiv duft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------