Position: sygdoms > 3 >

kan du få brystkræft fra menneskelige væksthormoner ?

   Humant væksthormon ( HGH ) er produceret af hypofysen . HGH stimulerer barndom vækst og spiller en afgørende rolle i den livslange vedligeholdelse af væv og organer i hele kroppen. Syntetisk HGH bruges som en behandling for børn og voksne med vækst mangler , der ikke producerer nok af hormonet naturligt . Som raske mennesker alder , bremser produktionen af HGH . Denne naturlige proces , og den deraf følgende fysisk svækkelse , har udløst interesse i HGH som en anti -aging behandling . Mens HGH er Food and Drug Administration godkendt som behandling for dem , der har unormal væksthormonmangel , er det ikke godkendt som et kosmetisk anti -aging behandling . . HGH brug i raske voksne resulterer i potentielt farlige bivirkninger , herunder prostatakræft hos mænd og brystkræft hos kvinder

HGH Mechanism


Humant væksthormon inducerer leveren til at gøre insulin-lignende vækstfaktor 1 ( IGF -1 ) , et hormon , der aktiverer vækst i muskler , knogler og andre kroppens væv , ifølge en rapport om MSNBC . Den manglende IGF -1 blev først konstateret hos børn , der lider af væksten abnormiteter , men visse sygdomme , kræft behandlinger , tumorer og kirurgi på hjernen kan påvirke hypofysen funktion hos voksne . Den manglende IGF-1 blev sporet tilbage til mindsket HGH produktionen i hypofysen .

Effekter af HGH hos patienter med Mangel


Ifølge Mayo Clinic , studier af HGH-mangel voksne viser , at injektioner med syntetisk HGH kan : stigning knogletæthed , muskelmasse og motion kapacitet , og et fald kropsfedt . Syntetisk HGH kan også forbedring af resultaterne for patienter med AIDS- relateret muskelsvind .

Effekter af HGH hos raske voksne


Som det er en relativt ny praksis at behandle raske , ældre voksne med HGH , har der kun været begrænsede undersøgelser af dens effektivitet og risici . Ifølge en artikel i 4 november 2008 , " Annals of Internal Medicine ", mens syntetiske hgh injektioner har vist sig at øge muskelmasse og mindske kropsfedt hos raske voksne , har øget muskel ikke resultere i øget styrke .

HGH og Breast Cancer

Ifølge en undersøgelse rapporteret i april 2001 " American Journal of Patologi , " hypofyse hormoner, herunder væksthormon , faktisk spiller en rolle i udviklingen af brystkræft . I en analyse af 48 bryst carcinomer , væksthormon receptor --- en indikator for tilstedeværelsen af humant væksthormon --- var til stede i hvert af de ondartede tumorer , men ikke i den normale tilstødende brystvæv . Dette foreslog en positiv korrelation mellem HGH og brystkræft .

yderligere forskning

I en undersøgelse fra Garvan Institut for Medicinsk Forskning i Australien , humant væksthormon sprøjtes ind i mælkekirtler hos mus resulterede i brystkirtlerne kræft . Injiceres prolaktin , en anden væksthormon udskilles af hypofysen , havde en lignende effekt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------