Position: sygdoms > 3 >

kræft BCG behandling og personlighed ændre

   Kræftformer kan påvirke vores krop på mange forskellige måder . Selv om der er de primære tumorer , der påvirker hjernen , såsom sarkom , melanom og andre former for hjerne kræft , kan hjernemetastaser også opstå som følge af behandlingen af kræft , især brystkræft . Hjernemetastaser kan forårsage ændringer i personlighed og andre kognitive og adfærdsmæssige ændringer

BCG behandling


BCG eller Bacillus Calmette-Guerin er dybest set en vaccine mod tuberkulose . Denne vaccine er syntetiseret fra en stamme af kvægtuberkulose bakterier . Imidlertid er det BCG ikke kun begrænset til behandling af tuberkulose . Det er for nylig blevet anvendt til behandling af blærecancer så godt. Til behandling af kræft , er BCG indføres i blæren ved at indsætte en urin kateter ind i blæren og frigive vaccinen i det .

BCG behandlingen er bivirkninger


BCG er normalt administreres gennem en urin kateter . Da kateteret er sat ind i blæren , kan patienten opleve smerte , mens den passerer urin samt en mild form for blære infektion og smerter i leddene . I svære tilfælde kan patienten opleve hjernemetastaser og en fuldstændig forvandling af personligheden i behandlingsperioden . I de fleste tilfælde er denne bivirkning midlertidige , men kan det være permanent også

Ændringer i Cerebral Blood Flow grund BCG


Når BCG vaccine er indsat i kroppen , som et prioriteret stigning i blodgennemstrømning. til den motoriske hjernebark sker , også medfører en midlertidig stigning i strømmen gennem den grå sagen . En sag til sag variation i denne ændring af blodgennemstrømning kan forekomme , og den centrale cerebral aktivitet ændringer , ændre patientens personlighed og adfærd . Den metaboliske krav fra kroppen også stige på grund af stigningen i blodgennemstrømningen . Når disse krav ikke er opfyldt , kan hjernen blive hårdt ramt .

Behandling af hjernemetastaser

Oprindelsen af kræft , er afgørende for at bestemme omfanget og retningen af behandlingen . Hvis den pludselige genopblussen af blod har medført læsioner i hjernen , omfanget af læsioner er også vigtig i fastlæggelsen af behandlingen . Højere doser af vaccinen kræver mere omfattende behandling . Nogle almindelige behandling for denne slags personlighed ændring omfatter kraniel bestråling med strålebehandling , steroid-baserede medicin og kirurgisk resektion af en ensom læsion på hjernen .

Overvejelser

I 1976 erklærede British Medical Journal, at når børn blev behandlet med BCG vaccination , der havde en højere risiko for at lide af personligheden ændringer og hjernemetastaser . Ændringen i blodgennemstrømningen og overførsel af tumorer gennem strømmen af blod , men det er muligt, forekommer ikke hos alle patienter , der modtager BCG behandling . Statistisk set er der kun en lille procentdel af patienterne lider af disse bivirkninger af behandlingen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------