Position: sygdoms > 3 >

kræft fundraiser ideer

   Forskere bliver konstant søger efter en kur mod kræft . Kræftforskning , kan såvel som behandling for kræftpatienter , være meget dyrt . En måde at hjælpe med kræft -relaterede udgifter er at være vært for en fundraiser for lægeudgifter eller til at donere til forskellige kræftforskning organisationer . Der er en bred vifte af fundraiser ideer til at hjælpe rejse penge til kræftforskning og familier med behov for lægehjælp .

Jingle Bell Walk


Denne vinteren fundraiser med en ferie tema kan være en succesfuld fundraiser . Folk har tendens til at give mere på denne tid af året . For et samfund , der hylder juletiden , kan en jingle klokke tur inddrage kirker , skoler og andre organisationer . Alle involverede i går kan knytte klokker til deres snørebånd til at skabe jingler af lykke til fundraiser begivenhed . At tilføje en lille twist til Jingle Bell gåtur, kan du få alle til at synge julesange , mens indsamle donationer . Dem, der deltager kan samle løfter for antallet af miles gik eller en engangs- løfte beløb . Sørg for at du opsøge individuel og sponsorer for at øge din fundraising kapacitet . For en tilsat løft i at fremme fundraiser begivenhed , breve sendes til lokale virksomheder , radio og nyheder stationer og lokale aviser for at promovere begivenheden .

Masquerade Ball


En maskebal kan være tilrettelagt for alle tider af året . Folk elsker en mulighed for at få klædt op og gå ud . En maskebal er bedst holdes på en kirke , skole eller endda et hotel begivenhed værelse . Men jo mere sparer du på planlægning , jo flere penge vil du rejse på fundraiser . Indstil en optagelse pris for begivenhed for mindst dobbelt så udgifterne til planlægning . For yderligere besparelser , så spørg deltagerne til at bringe en overdækket fad , dessert , og drinks . Hvis du holder arrangement på et hotel , skal du sørge for at afklare hotellets politik om at indføre fødevarer fra eksterne kilder . Få familie , venner og lokale virksomheder , der er involveret ved at sende fundraiser breve og invitationer mindst en måned før arrangementet .

Fællesskabet Picnic


Et samfund skovtur kan være en effektiv måde at skaffe penge til kræft og opbygge relationer på samme tid. Sæt en entré for voksne og børn . Få lokale virksomheder , der er involveret ved at have dem donere produkter til tombola eller bortauktionere og opsøge de lokale restauranter til at donere mad til arrangementet . Send breve til radio , tv og aviser til at bede om deres hjælp i at fremme begivenheden . Send invitationer til de lokale kirker og skoler til at få hele samfundet involveret. Det ville være en god idé at selv invitere dine byens borgmester eller andre embedsmænd .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------