Position: sygdoms > 3 >

mastektomi støttegrupper

   Under en støttegruppe til at hjælpe dig gennem enhver vanskelig eller traumatisk periode i dit liv er altid en god idé , uanset om det er på grund af et dødsfald , skilsmisse eller sygdom . Under mastektomi , og står over for brystkræft og dens behandling traumatiske ikke kun for den person, der kæmper for sygdommen , men for familie og nære venner også. En god støtte gruppe kan hjælpe patienten , og også dem , der er tæt på hende . Det er nemt at finde mastektomi grupper i dit område eller endda online, og disse grupper kan hjælpe dig eller din elskede komme igennem en meget vanskelig tid .

Monarch Butterfly


Online Monarch Butterfly gruppe , vært Gather. com er en indbydende støtte gruppe af personer , som vil med glæde hjælpe dig gennem traumet en mastektomi og brystkræft . Gruppen blev grundlagt i august 2006 af en kræft overlevende , der havde gennemgået mastektomi . Mange medlemmer kan forholde sig til patienter , der har haft en enkelt eller dobbelt mastektomi . Medlemmer af Monarch Butterfly opfordres til at fortælle om deres historie , tale med andre medlemmer om deres kampe , uploade billeder og generelt deler deres erfaringer .

Monarch Butterfly
monarchbutterfly. gather. com

Revolution sundhed-Breast Cancer Support Group


Revolution Sundhedsstyrelsen har mange støttegrupper online for mange forskellige ting . Deres brystkræft støtte gruppe har næsten 300 medlemmer og blev grundlagt i oktober 2007. Medlemmer kan sende deres historier offentligt eller tale med andre medlemmer privat , alle i gruppen . Der er mange medlemmer , herunder dem, der i øjeblikket kæmper kræft og vender mastektomi , såvel som dem , der har overlevet og er at hjælpe andre ansigt deres kampe . Du kan endda løfte om at gennemføre en gruppe mål for deltagelse i gruppen, og følg de nemme nå milepæle at nå dette mål . Denne gruppe er meget aktiv og er altid at acceptere nye medlemmer, der har brug for et trøstende sted at dele , da de går igennem en meget vanskelig tid .

Revolution sundhed-Breast Cancer Support Group
Revolutionhealth. com /grupper /bryst-kræft-support-gruppen

Her2Support


Den Her2Support koncernen er en aktiv online support gruppe for " patienter , pårørende , mødre , døtre , sønner og ægtemænd " , der står over for brystkræft og mastektomi , eller potentielle kirurgi , og dem, der har overlevet . Bestyrelsen og advisory board for denne gruppe er næsten alle læger , der kan besvare medicinske eller tekniske spørgsmål , og kan forstå de traumer , at sygdommen medfører for patienten og hendes kære . Her2Support er en non-profit , velgørende organisation , der tilbyder ressourcer til de har brug for mere information eller en lokal støttegruppe , information om de nyeste kliniske forsøg og behandlinger , gruppediskussioner og chat, og fora for brystkræft og mastektomi emner såvel som mere personligt off-topic tråde .

Her2Support Gruppen Org
6973 Mimosa Drive
Carlsbad , CA 92011
760-602-9178
Her2Support. org
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------