Position: sygdoms > 3 >

modermælk & kræftbehandling

   Modermælk indeholder en bred vifte af ingredienser . Den indeholder næringsstoffer yderst gavnligt for en voksende barn og betragtes som det bedste valg for fodring af en nyfødt baby . Tanken om at bruge mælken til behandling af kræft er noget , der stadig at blive undersøgt . Nogle mener, at mælken kan faktisk dræbe kræftceller , mens andre mener, det er for tidligt at sige

I Mælk


Modermælk indeholder kulhydrater , fedt og proteiner . Det er gavnligt at en nyfødt på grund af dens nærende kvalitet . Det har også fordøjelsen proteiner , stamceller , hormoner og flere vitaminer og mineraler .

død af kræftceller


I 1989 blev en undersøgelse foretaget på Lunds Universitet i Sverige . En biolog ved navn Catharina Svanborg blandet modermælk med kræftceller , på udkig efter en måde at bekæmpe bakterier . Svanborg indså hurtigt , at den mælk , der faktisk var drab kræftceller . Som i 1999 , var hun fremme sin undersøgelse , på udkig efter måder at bevise det nye fund til andre forskere .

En patient 's Experience


En af de første patienter , som kom ud til offentligt at prise modermælk som kræftbehandling var en mand ved navn " Tim ". Tim er en 67- årig mand med kræft , der drikker modermælk dagligt og føler det er med til at forbedre hans immunforsvar . Han har endda hævdet sin rutinemæssige afprøvninger har vist, at hans kræft er steget lidt , men at det er en klar forbedring . Hans læger ikke umiddelbart tillægger hans forbedring af den mælk behandling, men Tim har sagt , at behandlingen har helt sikkert forbedret hans livskvalitet .

Hvor får man Mælk til Terapi

Mange patienter får modermælk fra deres omgangskreds . Uanset om det er et familiemedlem eller en ven , mange mennesker er villige til at donere mælk af hensyn til kræftbehandling . Der er også mange mælk banker over hele USA . Mens de primære modtagere af mælk fra banker er for tidligt fødte spædbørn , er disse mælk banker er også villige til at donere noget mælk for mælk terapi .

forskellige meninger i den medicinske verden

Nogle læger mener, at det er for tidligt at afgøre, om mælk terapi arbejder for kræftpatienter . Andre medicinske fagfolk mener, at mælken i bankerne bør kun anvendes til præmature børn , som har stor glæde af doneret mælk . En mangel på mælk er bange for , hvis behandlingen bliver en meget anvendt alternativ til andre behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------