Position: sygdoms > 3 >

proton teori for prostatakræft

   Prostatakræft er kendetegnet ved uhæmmet formering af celler foring prostata kirtler . Ifølge National Cancer Institute , er næsten 217. 000 patienter med diagnosen prostatakræft årligt i USA . . Ca. 32. 000 dødsfald hvert år tilskrives prostatakræft

Som med de fleste typer af kræft , ingen fuldstændig helbredelse er tilgængelig for prostatakræft

Sådan fungerer det


Atomer med et positiv ladning kaldes protoner , og læger bruger en stråle af disse partikler til at bestråle svulster , herunder prostata tumorer . Bommen er leveret af en cyklotron --- eller synkrotron . Magneter lede protoner mod prostata tumor . Proton partikler ødelægge prostata cancer celler ved at beskadige DNA , afbryder deres vækst og spredes til andre dele af kroppen . Proton partikler frigive størstedelen af deres energi på prostate'a kræft svulster , minimalt påvirke de omgivende celler og væv .

Fordele


Det vigtigste træk ved proton terapi er dens nøjagtighed . I proton terapi læger har en mere præcis behandlingsmetode for prostatakræft . På grund af sin præcision , kan læger bruger en højere dosis af stråling til behandling af patienter med prostatacancer uden at beskadige den nærliggende endetarmen og blære . Proton terapi er noninvasiv , kræver ingen indsnit og er smertefri .

Tidsramme


Proton terapi sessioner er generelt administreres på en ambulant basis, med hver session varer mellem 10 og 15 minutter . Antallet af sessioner varierer fra patient til patient afhængig af udbredelsen og fase af kræft , men ifølge radiologyinfo. org , den gennemsnitlige varighed af behandlingen er fem til syv uger .

Side Effects

Patienter proton behandling for prostatakræft erfaring minimale bivirkninger i forhold til dem under andre former for behandling . Blandt almindelige bivirkninger , som du kan opleve er kvalme , træthed og irritation af huden.

Advarsler

Proton terapi er hurtigt ved at blive en meget foretrukne form for behandling for prostata cancer . Men i lighed med andre strålebehandling former , i løbet af behandlingen kan du blive advaret af lægen til at reducere eksponering for sol og miljøforurening .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------