Position: sygdoms > 3 >

sensing kræft med hunde

   Hunde har en uhyggelig evne til at lugte kræft ramte mennesker ånde , ifølge forskere på Pine Street Foundation, en kræftforskning organisation i San Anselmo , Californien . Fra 2010 , har hunde med succes identificeret hud , blære , lunge-og brystkræft ved duft alene . Yderligere undersøgelse er nødvendig, men fonde som Pine Street tror hunde kan vise sig afgørende i påvisning og behandling proces af kræftpatienter

Pine Street Foundation Study


I 2006 begyndte Pine Street instituttet til at offentliggøre resultaterne af sin undersøgelse bekræfter minimalt trænede hunde kunne afsløre lungekræft og brystkræft med en høj grad af nøjagtighed blot ved lugte en patients ånde , selv i meget tidlige stadier af sygdommen . En håndfuld af Labrador retrievere og portugisiske vandhunde deltaget i et par uger grundlæggende træning med mad belønning teknikker . Ved afslutningen af uddannelsen , var hundene i stand til præcist at identificere 99 procent af patienter med lungecancer og 88 procent af brystkræft patienter via en dobbelt-blind forsøg med udåndingsprøverne fanget i reagensglas .

I 2004 gennemførte Florida State University sensoriske Research Institute i Tallahassee lignende undersøgelser , der bekræfter hunde kunne lugte melanomer , eller hudkræft .

Chemicals i Cancer


Kræftceller producerer metaboliske affald , som adskiller fra de normale celler , ifølge Nicholas Broffman , administrerende direktør for Pine Street Foundation . Kemikalier som alkaner og benzen derivater udsendes i udåndingsluften af kræftpatienter , som hundene kan fornemme i dele pr billioner .

Canine lugtesansen


En hunds lugtesans er 10. 000 til 100. 000 gange bedre end mennesker , ifølge James Walker , direktør for Sensory Research Institute ved Florida State University i Tallahassee . Ingen er sikker på præcis, hvorfor det er sådan , men hvad er kendt , er , at flere af de hunde hjernen er dedikeret til at lugte , end det er den menneskelige hjerne . Der er også en større konvergens af neuroner fra næse til hjernen , Walker sagde . I Pine Street undersøgelsen viste resultater, det gjorde ikke noget , hvad hunden lugtede som prøve , eller på hvilket tidspunkt kræften var , det samme niveau af nøjagtighed er opnået .

Hund Næser versus Technology

" Hundens hjerne og næse hardware er i øjeblikket den mest avancerede lugt detektionssystem på planeten , " siger Michael McCulloch , lederen af Pine Street undersøgelsen .

Mens forskere er enige om , at diagnoser skal bekræftes med traditionelle tests , ingen stykke teknologi eller udstyr , som i 2010 , kan matche hundens evne til at fornemme kræft så præcist i en sådan ikke-invasiv og hurtig måde .

Ansøgning

McCulloch og andre håber at se hunde trænet til at lugte ud kræftformer , som dem i Pine Street undersøgelse, medicinsk indstillinger rundt omkring i verden . Fordi tidlig påvisning øger overlevelsesprocenten, og fordi hjørnetænder kan fornemme kræft hurtigt , selv i sin vorden , uden at skade patienten , forskning ledere som McCulloch mener, at disse dyr kan vise sig afgørende i forbindelse med afsløring , behandling og lagring af kræftpatienters liv . Hunde , dog ikke på nuværende tidspunkt i vid udstrækning anvendes til dette formål fra 2010 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------