Position: sygdoms > 3 >

tegn og symptomer på en barndom hjernesvulst

   Ifølge Mayo Clinic , er omkring 2. 000 børn om året under 16 år diagnosticeret med kræft i hjernen i USA . Efter leukæmi , er hjernesvulster den anden mest almindelige form for kræft hos børn . Men , kræft i hjernen hos børn er stadig meget sjælden , men det er vigtigt at erkende de tegn og symptomer , så dit barn får hurtig og ordentlig pleje .

Hovedpine


Symptomer på en hjernesvulst vil variere fra patient til patient . Sommetider symptomer vil komme på gradvist mens der i andre tegn vil pludselig være meget alvorlige. En af de mest almindelige symptomer på en hjernesvulst hos børn er hovedpine . Ifølge den amerikanske Brain Tumor Association , disse hovedpine er værre om morgenen og tendens til at få bedre som dagen skrider frem . Dobbeltsyn og svaghed ofte ledsager disse hovedpine . Undertiden strejke , mens barnet sover , hvilket tvang ham vågen og undertiden forårsage kvalme og opkastning .

Kramper


Børn med hjernetumorer kan også opleve anfald . Ifølge den amerikanske Brain Tumor Association , er kramper de første tegn på en hjernesvulst i omkring en tredjedel af de berørte med sygdommen . Når en tumor vokser i hjernen , det forstyrrer den normale strøm af elektricitet der . Denne forstyrrelse kan medføre pludselig byger af elektrisk aktivitet , der inducerer anfald . Disse anfald kan variere fra mild , såsom rykkende i benene , at barnet mister bevidstheden .

andre symptomer


Mental og kognitive symptomer er også mærkbare hos børn med hjernetumorer . Ændringer i adfærd og personlighed er fælles , som er problemer med koncentration. Børn med hjernetumorer tendens til at sove mere , vise problemer med ræsonnement og blive glemsom . De kan også miste nogle fysiske evner , så som at høre , led funktion , syn og finmotorik . De fleste af disse symptomer afhænger af placeringen af tumor i hjernen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------