Position: sygdoms > 3 >

tegn og symptomer på ovariecyster efter overgangsalderen

   Fordi æggestokke ikke producerer æg efter overgangsalderen , de fleste cyster på æggestokkene vist på dette tidspunkt er godartede og intet at bekymre sig om . Men der er stadig en lille chance de kunne være kræft , så det er vigtigt at konsultere en læge på udviklingen af visse symptomer .

Major Symptomer


mave -og rygsmerter kan betyde ovariecyster har udviklet . Ikke at kunne fuldt tømme blæren , samt en følelse af tryk ligger i blæren og endetarmen er også bekymringer . Imidlertid kunne disse symptomer også opstå af mange andre årsager , så det er vigtigt at få afprøvet .

Bækken Symptomer


En følelse af pres på bækkenet er endnu et symptom , der følger af cyster på æggestokkene fylde op med væsker . Smerter er normalt ikke ledsage denne , medmindre cyster er sprunget og frigiver væske ind i underlivet.

Menstruations Symptomer


Menstruation uregelmæssigheder af enhver art normalt betyde noget ikke er rigtigt , og kunne være et tegn på eksisterende ovariecyster .

Tips

Hvis test bekræfter tilstedeværelsen af ovariecyster , bør en CA -125 blodprøve skal gøres . Denne test er specielt til postmenopausal , det er ikke så præcis i før- overgangsalderen . Hvis resultaterne er normale , og der er ingen andre tegn på kræft cyster , det meste af tiden de cyster vil forsvinde på egen hånd . Men hvis testen er ikke normalt , og cyster er kræft , kan de fjernes ved operation . Dette er en effektiv måde at helt at fjerne kræft , så længe det er fanget tidligt nok .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------