Position: sygdoms > 3 >

udlæg på grund af frontal lap tumor

   Hjernetumorer kan maligne ( kræft ) eller godartede ( noncancerous ) , men enten art forårsager en lang række alvorlige symptomer, herunder kramper . Uden hurtige og specifikke pleje , kan patienten lider hjerneskade , og i nogle tilfælde , død . Tumorer kan optræde i nogen del af hjernen , og frontallappen tumorer har nogle specifikke tegn og symptomer , som tillægges dem

Formål frontallapperne


Som du måske har gættet af navnet , frontallapperne er helt i front af hjernen . De anses for at være " følelsesmæssig kontrol center " i hjernen . Frontallapperne er ansvarlige for motorisk funktion , problemløsning , spontanitet , hukommelse , sprog , dom , impulskontrol , indledning , og sociale og seksuelle adfærd . Den venstre lap er ansvarlig for sprog-relaterede bevægelser , mens den højre lap anvendes til mere nonverbale funktioner .

hjernesvulster og Årsager


Brain tumorer kan bedst beskrives som en masse af celler , der vokser og udvider i hjerne over tid . Ingen ved med sikkerhed, hvad der forårsager svulster i hjernen, men vi ved, at de ikke er smitsom , og at der er flere risikofaktorer . Hjernetumorer forekomme hos mænd oftere end de gør i kvinder . De fleste af tumorer er fundet i mennesker alder 70 og ældre , men de er den anden mest almindelige kræftform blandt børn . Tumorer forekommer oftere i kaukasiere end nogen anden race . Mennesker med en familie historie af hjernetumorer eller kræft i almindelighed er på et højere risiko . Tumorer kan også være forårsaget af eksponering for visse kemikalier eller stråling .

Krampeanfald og hjernetumorer


Ifølge neurologychannel. com , kramper forekommer i 35 procent af hjernesvulst patienter . Patientens sandsynlighed for at have en beslaglæggelse afhænger af, hvor tumoren befinder sig . Anfald kan være delvis og kun involvere en del af hjernen , kramper kan også involvere hele hjernen og få patienten til at miste bevidstheden

frontallappen Kramper

frontallappen anfald se anderledes fra anfald i andre dele af . hjernen , såsom hjernestammen , cerebellum eller tindingelappen . Frontallappen anfald kan starte ud " tavse " og vokse som beslaglæggelse fortsætter . Ud over anfald , kan patienterne opleve en ensidig lammelse , kortsigtede hukommelsestab og nedsat dømmekraft , samt personlighed og mentale forandringer . De kan have besvær med at gå og kommunikere , og kan have et presserende behov for at tisse . Tumorer på bunden af frontallappen , kan også medføre tab af lugt , nedsat syn , og en opsvulmet synsnerven . Disse patienter kan klippe frem og tilbage og synes at være peddling en cykel , og de kan have eksplosive latter eller råbe eder .

Symptomer på frontallappen Tumorer

Da anfald er så udbredt blandt patienter med alle former for hjernetumorer , er det vigtigt at bemærke de andre specifikke symptomer på frontal lap tumorer . Svær hovedpine forekomme i 60-70 procent af alle frontallappen tumor ramte . Andre symptomer omfatter kvalme og opkastning , ændringer i kognitiv status , motoriske og sensoriske abnormiteter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------