Position: sygdoms > 3 >

Hvad er tegn og symptomer på lungekræft med en ms diagnose ?

   Multipel sklerose ( MS ) er en invaliderende autoimmun sygdom, der angriber nervesystemet . Mens MS- symptomer varierer fra person til person , mange oplever muskelproblemer som svaghed , følelsesløshed og prikken , og tarmproblemer . Ifølge en undersøgelse foretaget af Wellcome Trust Centre for Human Genetik i samarbejde med University of Oxford , risikoen for lungekræft er faktisk reduceret hos personer, som har dissemineret sklerose , især fordi mange mennesker med MS ophøre med at ryge. Men nogle mennesker med MS får lungekræft og deres symptomer er i overensstemmelse med dem, der ikke har MS .

Åndedrætsbesvær


Nye og vedvarende vejrtrækningsproblemer er en potentiel tegn på lungekræft . Ifølge den Multipel sklerose Resource Center er vejrtrækning spørgsmål, der ikke en fælles tegn på MS og bør ikke ignoreres . Vejrtrækningsproblemer med MS sædvanligvis kun påvirke dem, der er alvorligt handicappede , så de fleste symptomer bør tilskrives noget andet , herunder lungekræft . Men ifølge Mayo Clinic , har lungekræft ikke indfinde sig i symptomer i dens tidligste faser . De fleste tegn og symptomer vises kun i sygdommens mere fremskredne stadier. En af de mest almindelige tidlige symptomer på lungekræft er en vedvarende , ny hoste , der ikke vil synes at gå væk .

Mere Åndedrætsbesvær


Som lungekræft udvikler sig , vejrtrækningsproblemer forværres . Denne nye hoste bliver kronisk . Sommetider døbt " rygerens hoste , "det vil blive hæs , dyb og konstant . Som hoste forværres , vil du begynde ophostning små mængder af blod . Dette blod giver din spytte en brunlig nuance . En anden almindelig tegn på lungekræft er åndenød . Selv om det ofte er værre følgende fysiske anstrengelse , kan denne åndenød også opstå , når du står op eller skifte positioner . Ligesom andre lungekræft symptomer , også åndenød forværres efterhånden som sygdommen skrider frem . Folk lungekræft har også en udtalt hvæsen , når de indånder .

smerter og andre symptomer


Udbredt smerte i musklen er et almindeligt symptom på MS , men det smerter forbundet med lungekræft er noget anderledes . Smerten er ofte lokaliseret i brystet og i hovedet . Som sygdommen skrider frem , selv knoglerne også smerte . En fælles symptom at MS og lungekræft aktie er en overvældende følelse af træthed . Mennesker med lungekræft også falde en hel del vægt uden at prøve , få feber uden grund og er tilbøjelige til tilbagevendende lungeinfektioner som bronkitis og lungebetændelse . Mens folk med MS har svækket immunforsvar så godt, symptomerne på lungekræft er ganske forskellige og ikke bør tilskrives MS .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------