Position: sygdoms > 3 >

Hvordan kan jeg behandle angsten for mammografi screening for patienter ?

   National Cancer Institute minder kvinder , at få en høj kvalitet mammografi giver en af de bedste strategier til at afsløre brystkræft tidligt . Alligevel er der mange kvinder udsætter denne smertefri procedure og risiko mangler muligheden for en tidlig diagnose og effektiv behandling . Sundhedspersonale bør vide om disse bekymringer og behandle dem med hoved
1
Diskutere de fysiske aspekter . af , hvad en mammografi indebærer med kvinden . Nogle kvinder kan tro , at mammografi vil gøre ondt . Under mammogram , komprimerer mammografi maskinen hver af kvindens bryster i et par sekunder. Ubehaget varer ikke mere end fem sekunder for hver bryst , og mange kvinder føler ikke ubehag ved alle . En bedøvende gel kan hjælpe til særligt følsomme kvinder .
2 .
Forklar betydningen af tidlig mammografi screening i at yde udvidet behandlingsmuligheder i tilfælde af , at mammografi opdager en tumorform vækst i brystet . Nogle kvinder forsinkelse laver en mammografi , fordi de er bekymrede , at en positiv læsning af en mammografi vil resultere i kirurgi , amputation og medicinsk behandling. Kvinder bør vide , at ofte , når lægen " ser noget " på en mammografi , det angiver kun , at han har opdaget en lille cyste eller en anden form for unormal væv i brystet . Mammografi har en høj falsk -positiv læsning , men opfølgende test vil sikre afklaring snarest muligt . I tilfælde af , at mammogram ikke indikerer tilstedeværelsen af en kræftknude , har en kvinde flere behandlingsmuligheder og flere muligheder for mindre invasive behandlinger , hvis lægen opdager svulsten i sin vorden .

3 .
Tal med kvinder til fjerne rygter , der cirkulerer om brystkræft . Mange mennesker tror, at kun kvinder , der føler en knude i brystet eller som har en familiær disposition til brystkræft behøver at bekymre sig om mammografi -screening. Faktisk føler en klump i en bryst eller har en familiær disposition for brystkræft øger chancerne for, at en kvinde vil udvikle brystkræft . Men omkring 70 % af kvinder, der får en positiv diagnose af brystkræft ikke har nogen påviselig risiko faktorer for sygdommen . Hertil kommer , aldrig mange kvinder , der får en positiv diagnose af brystkræft følte noget knuder i brystet , inden deres diagnose . Mammografi giver stadig det bedste værktøj, medicin har til at give en tidlig diagnose af brystkræft og dermed påvirke mindst invasive og mindst alvorlige behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------