Position: sygdoms > 3 >

Kræftens Bekæmpelse bånd farver

   For at vise støtte til dem, der lever med kræft , der er døde af kræft-eller en cancer-sygdom-og at støtte yderligere forskning og behandling af sygdommen , mange mennesker bærer bevidsthed bånd . Forskellige kræftformer er repræsenteret gennem forskellige farvede bånd og er for det meste bæres på revers af en skjorte , jakke eller frakke .

Sort , blå og grå


Sort, blå og grå farver alle symbolisere støtte mod bestemte kræftformer . En simpel sorte bånd repræsenterer melanom , en dødelig form for hudkræft . En blå bånd er slidt til at repræsentere tyktarmskræft , og en grå bånd repræsenterer både kræft i hjernen og hjernetumorer .

Pink og lilla


Måske den mest kendte bånd ved siden af røde bånd , der repræsenterer aids /hiv er Pink Ribbon . Pink bånd vise støtte til kvinder, der har været diagnosticeret med , har overvundet eller til minde om en person , der døde af brystkræft . Den lilla bånd repræsenterer alle kræft overlevende , samt kampen mod kræft i bugspytkirtlen og leiomyosarcoma .

pink, lilla og Teal Kombinationer


En krikand bånd alene viser støtte til kvinder , der lider af , i remission eller som er døde af kræft i æggestokkene . Krikand kombineret med pink og lilla også vise støtte til forskellige former for kræft . En krikand og pink kombination bånd repræsenterer støtte til kvinder , der har gynækologisk kræft eller arvelig brystkræft . Lilla , pink og krikand bånd vise støtte til mennesker med kræft i skjoldbruskkirtlen .

Guld , orange og gule

Guld bånd repræsenterer alle børn , der lider af nogen form for kræft , samt støtte til en kur . Orange bånd er slidt til støtte for dem, der kæmper , eller som har mistet deres kamp for at leukæmi . En simpel gul bånd er slidt til at repræsentere leversygdom og kræft , samt testikelkræft og kræft i urinblæren .

Bourgogne og hvid

Et rødt og hvidt kombination bånd repræsenterer nogen , der lider af nogen form for hånd -og halscancer . En simpel hvide bånd er slidt at støtte dem, der lider af knogle -sygdomme og kræft , samt lungekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------