Position: sygdoms > 3 >

anvendelser af jod i lungekræft behandling

   Lungekræft er en alvorlig sygdom, University of Maryland skøn forårsager mindst 160. 000 dødsfald i USA hvert år . Jod kan bruges i strålebehandling for at bekæmpe lungekræft , og kan også bruges som et ernæringstilskud, for at hjælpe med at bekæmpe sygdommen

Lung Cancer


En person har lungekræft , når de har en kræftsvulst vokser på deres lunger . Stanford Medicin identificerer mange mulige årsager til lungekræft , såsom skader på lunge af en alvorlig sygdom som tuberkulose og skader påført på lungerne af tobaksrøg . Lungekræft , som ikke er behandlet , vil begynde at sprede sig til andre dele af kroppen og vil normalt i sidste ende blive livstruende .

Jod


Jod er et mineral , som kroppen skal bruge for at gøre skjoldbruskkirtelhormoner leveret af skjoldbruskkirtlen . Jod er normalt tilføjes til bordsalt i de vestlige lande , bidrage til at reducere niveauet af jodmangel , som er en førende årsag til hypothyroidism , hvilket kan forårsage træthed , depression og muskelkramper , blandt andre symptomer .

Stråling


Strålebehandling er en af de måder , hvorpå lungekræft behandles . Høj -energi , er ioniserende stråling rettet mod kræftcellerne , som dræber dem og får tumor til at skrumpe . En meget radioaktive type af jod er et af de stoffer , der bruges til at oprette stråling . Strålebehandling er normalt bruges til at skrumpe en tumor før operation . Det er normalt ikke tænkt som en stand-alone kur .

Tillæg

Fordi jod kosttilskud har været brugt som et hjem afhjælpe for en række problemer forbundet med lungerne , såsom astma , nogle mennesker bruger jod supplementer til forsøg til bekæmpelse af lungekræft . Denne forbindelse kan være blevet lavet, fordi jodmangel årsager hypothyroidisme , hvilket kan forårsage en ophobning af væske i og omkring lungerne . Dette kan have gjort det ud til, at jod faktisk bidrager til at bekæmpe unassociated lungeproblemer . Der er dog ingen konkrete medicinsk bevis for, at jod kosttilskud kan hjælpe med at bekæmpe lungekræft .

Overvejelser

Kontakt din læge, inden der træffes nogen beslutninger vedrørende kosttilskud . Mens jodmangel kan medføre hypothyroidisme , kan overforbrug af jod også forårsage det samme problem . Jod kan også interagere dårligt med nogle lægemidler såsom lithium og warafin ( anvendes til at fortynde blodet ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------