Position: sygdoms > 3 >

fase 1 tymom

   Stage en tymom er en kræftform i thymus , der endnu ikke bredt sig fra det oprindelige sted . Det ses hyppigst hos personer med underliggende autoimmune sygdomme

Identifikation


tymom er en sjælden kræft i thymus , som er en lille kirtel i lymfesystemet fundet under brystbenet . Ifølge National Cancer Institute , er tymom en langsomt voksende kræft og er generelt diagnosticeres , mens du stadig i etape .

Cancer Stages


The American Cancer Society rapporterer, at alle typer af kræft er klassificeret med et tal fra et til fire , afhængigt af om kræften har spredt sig , og hvor langt . Trin ét refererer til kræft, der har ikke spredt sig fra sin oprindelige websted. Det er den fase, hvor sygdommen er mest behandles .

Risikofaktorer


The Fox Chase Cancer Center oplyser, at folk , der lider af myasthenia gravis er på et højere risiko for at tilegne sig denne form for kræft . De rapporterer også , at folk, der er diagnosticeret med tymom ofte har andre underliggende sygdomme samt , såsom polymyositis , lupus eller reumatoid artrit .

Behandling

Ifølge Cleveland Clinic , standarden behandling for første fase tymom er kirurgi for at fjerne tumoren . Kirurgen vil udrydde alle synlige kræft , og kan også følge op med strålebehandling at dræbe enhver kræftceller , som kan være til stede , men endnu ikke kan ses med det blotte øje . Opfølgning tests vil blive gjort for at afgøre, om kræften er vendt tilbage.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------