Position: sygdoms > 3 >

hvad er den proces, kemoterapi ?

   Kræft er defineret som helbredt , når " alle kræftceller er blevet udryddet , " ifølge dr . Jim E. Riviere og Mark G. Papich . Kemoterapi, en "anvendelse af narkotika til at dræbe eller hæmme væksten af virus eller fremmede celler i kroppen , " er brugt til at befri kroppen af kræft cellevækst . Det samlede antal mennesker i øjeblikket har kemoterapi er ukendt , og overlevelsesprocenten for mennesker, der har gennemgået kemoterapi er mindst 5 år gamle , da statistikken er baseret på overlevelsesraten over en 5- årig periode .

kræftceller


Hver celle har et centrum-kernen-indeholder kromosomer , som er sammensat af gener . En genetisk kopi er skabt hver gang cellen deler . Når kroppen er fuldt dyrkes , de fleste celler blot forholde sig i ro , medmindre de er beskadigede, eller de kasseres elementer for at bevare sundheden , såsom nedlæggelsen af udvendige hudceller . Celler kopiere ved at dividere , og " . . . kræftceller deler meget oftere end de fleste normale celler , " ifølge Cancer Research UK . Kræftceller formere ind tumorer . Når cellerne deler sig , er der en større risiko for kræft , og det er det tidsrum, hvor kemoterapi er mest effektiv i at komme ind på cellen til at ødelægge replikation , dræbe kræftcellen og standse tumor vækst .

Kemoterapi


Kemoterapi indebærer indførelse af kemikalier , enten mundtligt som piller eller kapsler eller som direkte indsprøjtning i kernen i hver celle , til at dræbe kræft celler og til at stoppe fremtidige celledeling . Når denne proces er færdig før operation eller strålebehandling , er behandlingen kaldes " neoadjuverende " kemoterapi . Neoadjuverende behandling anvendes til at reducere størrelsen af kræft og forbedre odds for en vellykket operation eller tilføje alternativer til behandling , sådan som en lumpektomi i stedet for de mere radikale mastektomi , ifølge Debra M. Ikeda , MD

Flere Agent Kemoterapi


Anvendelsen af kombinationer af anticancer kemoterapi narkotika kaldes multiple-( eller multi-) agent kemo . De Leukæmi lymfom Society ( LLS ) rapporterer , at behandling af blod kræft omfatter normalt to eller flere stoffer . Kræftceller har evnen til at tilpasse sig medicinsk behandling , og så behandling omfatter " . . . flere nye klasser af lægemidler med forskellige virkningsmekanismer , "ifølge LLS . Nye lægemidler omfatter hæmmere , hypomethylating eller demethylating agenter , og immunmodulatorer og monoklonale antistof behandlinger . Kemo recepter gives efter overvejelse af , hvilken type kræft , det stadium af sygdommen , tidligere behandlinger og den fase af kræft i udviklingen af en modstand mod medicinsk behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------