Position: sygdoms > 3 >

hvilken type behandling Aromasin ?

   Aromasin er en aromatasehæmmer , der anvendes i hormonbehandling for brystkræft patienter. Det bruges som en adjuverende behandling , forudsat efter strålebehandling , kemoterapi eller kirurgi har været anvendt til behandling af kræft

Sådan Aromasin virker


østrogen-receptor positiv brystcancer næres af østrogen produktion . Aromasin blokerer det enzym , der producerer østrogen i aromatisering , den biologiske proces , der omdanner androgener til østrogen og den primære kilde til østrogen produktionen hos postmenopausale kvinder .

Hvem kan Aromasin


Aromasin er til post-menopausale , østrogen-receptor-positiv brystcancer patienter . Patienterne skal have gennemført 02:58 års behandling med østrogen hæmmer tamoxifen . Kvinder, der har haft den tidlige fase brystkræft samt patienter med fremskreden brystkræft , der breder sig efter tamoxifen behandling kan behandles med Aromasin .

Side Effects


Aromasin mest almindelige bivirkninger er hedeture og kvalme . Disse har tendens til at være mild hos de fleste patienter og er let kontrolleres . Mindre almindelige og mere alvorlige bivirkninger omfatter hovedpine , knogle- og ledsmerter og træthed .

Clinical Trials

En Northeastern Ohio Universiteter College of Medicine viste, at brystkræft tilbagefald blev nedsat med en tredjedel i patienter, der begyndte Aromasin behandling efter endt tamoxifen behandling . Kun 9 procent af studiegruppen lidt en gentagelse af deres cancer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------