Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan diagnosticere IBC inflammatorisk brystkræft

   Inflammatorisk brystkræft , eller IBC , er en form af sygdommen , at mange mennesker ikke mange engang ved eksisterer . IBC er sjælden , af alle de brystkræfttilfælde diagnosticeret i USA , er inflammatorisk brystkræft synderen mindre end 5 procent af tiden . Inflammatorisk brystkræft ofte rammer yngre kvinder , mens andre former af sygdommen er diagnosticeret oftere hos ældre aldersgrupper , ifølge National Cancer Institute . Diagnosticering af IBC opnås gennem en fysisk undersøgelse af brystet , billeddiagnostik værktøjer og vævsprøver .

Du skal bruge:
mammografi
. Biopsi .


1 .

Undersøg dine bryster på månedlig basis og lære at genkende afvigelser , der kunne signalet inflammatorisk brystkræft . Kig efter rødme , hævelse og områder med kløftede huden, kaldet " ært d' orange " ( orange hud ) . Områder af brystet kan føles varmt at røre ved , ondt eller brænde .
to .
Planlægge en aftale med din læge , hvis du bemærker ændringer i dine bryster , der vises hurtigt . Inflammatorisk brystkræft skrider hurtigt og er en aggressiv form af sygdommen . Symptomerne kan dukke op pludseligt inden for et par uger . Hævede kirtler under armene kan ledsage bryst symptomer .
3 .
Har en mammografi som en del af den diagnostiske proces . Din læge vil bestille en mammografi , hvis hun mærker andre tegn , der er forenelige med IBC . Inflammatorisk brystkræft blokke lymfekar i brystet og kan dukke op på en mammografi som en fortykkelse af huden .

4 .
gennemgå en biopsi af brystvæv til at diagnosticere inflammatoriske brystkræft . Din læge vil ikke blot se på væv under huden , men en del af huden på dit bryst så godt. Et af tegnene på IBC er en masse af kræftceller til stede i lymfekar i huden i brystet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------